Bradl zet testvorm door met snelste tijd in eerste vrije training

In de laatste test van het voorseizoen was het Stefan Bradl die de snelste tijd wist te noteren, de Viessman Kiefer Racing rijder liet in Qatar zien nog niets van die vorm te hebben verloren.

Stefan Bradl

Nadat Simone Corsi en Scott Redding, die voor de Britse goede doelen actie ‘Comic Relief’ zijn haar rood geverfd heeft, in het begin van de Moto2 sessie een paar snelste ronden noteerden was het al snel Stefan Bradl die naar voren kwam, eerst voor Redding maar later voor de naar voren gekomen Marc Marquez.

Marquez stond op het einde zelfs heel kort op kop maar uiteindelijk wist Bradl nog een tijd neer te zetten die 0,342s sneller was dan die van de regerend 125cc wereldkampioen, Marquez maakt dus ook na de tests ook in Qatar een goede indruk. Redding werd uiteindelijk derde op 0,588s achter de Duitser die met zijn 2’02.463 al onder de snelste ronde die Thomas Lüthi vorig jaar wist te noteren.

Lüthi zelf vinden we op de vierde plaats voor Andrea Iannone, Jules Cluzel, Michele Pirro, Alex de Angelis, Aleix Espargaro en Mattia Pasini. Daarachter vinden we vicewereldkampioen Julian Simon op de elfde plaats. De Belg Xavier Simeon reed in de eerste vrije training naar een 31e plaats.

Kijk voor de uitslag aan de rechterkant van de pagina in de rubriek Uitslagen/Agenda.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Racesport.nl partner

Uitslagen/Agenda