Teams: Jan Roelofs ook in 2011 in Dutch Supersport

Komend seizoen zal Jan Roelofs uit Sint Oedenrode wederom uitkomen in het Open Nederlands Kampioenschap wegrace. In de klasse Dutch Supersport zal hij met het startnummer #72 gaan strijden voor goede klasseringen met de Yamaha R6 van het Performance Racing Achterhoek team.

Jan Roelofs

Na een afwezigheid van 2 jaar stapte het Brabantse wegrace talent Jan Roelofs vorig jaar weer op de motor tijdens het Open Nederlands Kampioenschap wegrace in Supersport klasse. Het afgelopen seizoen verliep goed. Jan begon in het begin van het seizoen achteraan in het veld en liet zich naar mate het seizoen vorderde meerdere malen bij de top 15 zien.

Komend seizoen zal het streven zijn om elke wedstrijd bij de top 15 te finishen, en zo de broodnodige punten te pakken om een goede eindklassering te kunnen bewerkstelligen.  

Na de onderhandeling met het team van Performance Racing uit de Achterhoek is besloten dat Jan ook in 2011 deel zal uitmaken van het team. Voor dit seizoen is door Performance Racing een nieuwe Yamaha R6 aangeschaft, die momenteel wordt geprepareerd door monteurs Theo Roelofs en Hans Overmaat.

Naast de huidige sponsoren die op de motor weergeven staan, zijn wij enthousiast u enkele nieuwe sponsoren aan te kunnen kondigen;
- Van Schijndel Transport / Sint - Michielsgestel
- Van Sleeuwen Motoren / Volkel

Mocht u zich door dit bericht geroepen voelen om Jan voor het seizoen 2011 te ondersteunen en daarmee uw naamsbekendheid te vergroten, neemt u dan contact met ons op onder telefoonnummer 073-5515224.

Het team zal tijdens de carnaval gaan trainen in Frankrijk om zo weer de nodige kilometers te maken. Op 3 april is de eerste wedstrijd op het TT circuit in Assen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

TEAMBERICHTEN

zaterdag 4 juni 2016

Racesport.nl partner