WSBK: Korting en fantastische prijzen bij SBK prijsvraag

In samenwerking met de SBK Official Gear webshop organiseert Racesport.nl een prijsvraag voorafgaand aan de Nederlandse ronde van het World Superbike kampioenschap in Assen. Naast de prijsvraag ontvangt u als bezoeker van deze website ook nog eens 15% korting op alle producten in de SBK Official Gear webshop.

Nog even en dan is het al weer zover dat het World Superbike kampioenschap ons land aandoet. Op 20,21 en 22 april staat het TT circuit Assen weer in het teken van het op productiemachines gebaseerde kampioenschap welke bol staat van spektakel met races die vaak op het scherpst van de snede worden uitgevochten.

Speciaal voor de bezoekers van Racesport.nl heeft de SBK Official Gear webshop tot 17 april een leuke aanbieding waar tevens fantastische prijzen te winnen zijn. Tot 17 april krijgt u als bezoeker van deze website op alle aankopen 15% korting  bij de SBK Official Gear Webshop. Klik op een van de SBK Official Gear webshop banners op deze site en vul de volgende kortingscode in als u de bestelling heeft geplaatst:  "r4c3sp0rt/nl" 


Het blijft niet alleen bij deze korting, mocht u iets kopen voor bovengenoemde datum dan maakt u ook nog eens kans op twee paddockpassen voor het World Superbike evenement in Assen.

Prijsvraag:
Naast bovengenoemde acties heeft Racesport.nl ook nog een prijsvraag uitgeschreven voor alle lezers van Racesport!

Indien je de onderstaande vragen juist beantwoordt maak je kans op 2 Paddockpassen voor het World Superbike evenement op het TT circuit in Assen. Bovendien geeft Racesport.nl ook nog eens 10 Troy Bayliss T-shirts en 3 Troy Bayliss sweatshirts weg!


Beantwoord de volgende twee vragen en maak kans op twee gratis Paddock kaarten voor het World Superbike evenement in Assen of een van de andere genoemde prijzen.

 
Vraag 1. Hoe vaak won Troy Bayliss een World Superbike race in Assen?
Vraag 2. Hoe veel verschillende Troy Bayliss T-shirts voor mannen worden in de SBK Official Gear Webshop aangeboden?

Stuur de juiste antwoorden voor 17 april 12.00 uur naar office@racesport.nl

Vermeld naast de juiste antwoorden duidelijk u naam, mailadres en telefoonnummer waarop wij u 18 april kunnen bereiken. Alle prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht van hun gewonnen prijs. 


Nieuws


Racesport.nl partner