Tag resultaat

1
Sylvain Barrier zal ook in 2015 actief zijn in het World Superbike kampioenschap. De Fransman verlengde zijn overeenkomst met het BMW Motorrad Italia SBK Team, het team waarvoor hij de afgelopen seizoen ook actief was binnen het World Superbike kampioenschap.
2
Sylvain Barrier heeft vrijdag de snelste tijd op de klok gezet tijdens de vijfde en laatste testdag op het circuit van Jerez. De Fransman was onder opnieuw wisselend omstandigheden het snelst voor het World Supersport duo Lorenzo Zanetti en Jules Cluzel.
3
Sylvain Barrier zal komend weekend, na zijn blessure, in Misano terugkeren in het World Superbike kampioenschap. Leon Camier, de Brit die de Fransman de afgelopen races verving, daarentegen zal de komende tijd als stand-in optreden van de met een polsblessure kampende MotoGP coureur Nicky Hyaden.
4
Voormalig Aprilia en Suzuki rijder Leon Camier zal tijdens het eerstvolgende raceweekend op het Motorland Aragon circuit plaatsnemen op de EVO BMW van het BMW Italia team, de Brit vervangt hiermee de geblesseerde Sylvain Barrier.
5
De anderhalve week geleden bij een auto ongeluk betrokken geraakte Sylvain Barrier is aan de beterende hand. De races op Aragon zal de Fransman moeten laten schieten maar een terug op het TT Circuit is wellicht mogelijk.
6
BMW Motorrad Italia rijder Sylvain Barrier is zwaar gewond geraakt bij een auto ongeluk in de omgeving van Lyon in zijn geboorteland Frankrijk.
7
De Fransman Sylvain Barrier zal komend weekend op Phillip Island niet van start gaan tijdens de openingsronde van het 2014 World Superbike kampioenschap. De Australier Glenn Allerton zal dit weekend als vervanger van de de BMW S 1000 RR coureur optreden.
8
Het World Superbike kampioenschap gaat komend weekend van start op het circuit van Phillip Island in Australië. Maandag en dinsdag wordt er een laatste test afgewerkt op het Australische circuit maar tijdens de eerste testdag kwam niet iedereen ongeschonden uit de strijd.
9
De in Magny Cours tot 2013 FIM EK Superstock 1000 gekroonde Sylvain Barrier zal in tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen in Jerez de la Frontera debuteren in de World Superbike klasse.
10
Jeremy Guarnoni heeft op het circuit van Magny Cours de EK Superstock 1000 wedstrijd gewonnen. Sylvain Barrier had aan een vierde plaats in de wedstrijd genoeg voor het veilig stellen van zijn tweede opeenvolgende Europese titel.
11
Jeremy Guarnoni vertrekt zondagochtend op het circuit van Magny Cours vanaf de pole. De Fransman was het snelst tijdens de tweede kwalificatie voor Sylvain Barrier en Ondrej Jezek.
12
Jeremy Guarnoni heeft de snelste tijd op de klok gezet tijdens de eerste EK Superstock 100 kwalificatie. De Fransman was het snelst voor Ondrej Jezek en Niccolò Canepa die de tweede en derde tijd lieten noteren.
13
Christoffer Bergman heeft vrijdagochtend de snelste tijd laten noteren tijdens de eerste vrije training. De Zweed was het snelst voor Marco Bussolotti en Alberto Butti.
14
Leandro Mercado heeft zondagochtend de EK Superstock 1000 wedstrijd op de Nürburgring gewonnen. De Argentijn was na een spannende wedstrijd het snelst voor Sylvain Barrier en Niccoló Canepa.
15
Sylvain Barrier vertrekt zondagochtend vanaf de pole tijdens de EK Superstock 1000 wedstrijd op het Nürburgring circuit. Jeremy Guarnoni en Nicolò Canepa vergezellen de Fransman op de eerste startrij.
16
Sylvain Barrier heeft op vrijdagmiddag de voorlopige pole voor zich opgeeist door in de eerste kwalificatie de snelste tijd op de klok te zetten. Matthieu Lussiana en Leandro Mercado noteerden de tweede en derde rondetijd.
17
Fransman Sylvian Barrier heeft in het Engelse Silverstone dit weekend goede zaken gedaan voor het kampioenschap. Na de eerste race al op zijn naam te hebben geschreven, pakte hij ook in race 2 de overwinning voor de Superstock 1000. De Kawasaki coureurs Leandro Mercado en Lorenzo Savadori mochten mee naar het podium.
18
De Fransman Sylvian Barrier heeft in de beslissende kwalificatie opnieuw dominantie tentoon gespreid. Hij was maarliefst een 0,9 seconde sneller dan tweede man Niccolo Canepa. Eddi La Marra pakt op de Ducati de derde startplaats in het Engelse Silverstone.
19
De Fransman Sylvian Barrier heeft tijdens de tweede vrije training voor de Superstock 1000 klasse dominantie laten zien. Hij pakte met overmacht de snelste tijd en was daarmee ruim sneller dan Jeremy Guarnoni. Eddi La Marra sloot de vrije training als derde af.
20
Sylvain Barrrier heeft de snelste tijd laten noteren tijdens de eerste kwalificatie op het circuit van Silverstone. De BMW coureur was het snelst voor Eddi La Marra en Mathieu Lussiana.
21
Sylvain Barrier heeft de Superstock 1000 FIM Cup wedstrijd op het circuit van Portimâo gewonnen. EAB Ten Kate Junior Team coureur Danny de Boer kwam als veertiende over de finish.
22
Sylvain Barrier heeft tijdens de tweede kwalificatie op het circuit van Portimâo de pole veilig gesteld in de Superstock 1000 FIM Cup. Lorenzo Savadori en Eddi La Marra vergezellen de BMW coureur op de eerste startrij.
23
Na al tijdens de eerste dag de lijst te hebben aangevoerd was het op zaterdagochtend tijdens de tweede vrije training opnieuw Sylvain Barrier die het snelst was. Jeremy Guarnoni en Lorenzo Savadori noteerden de tweede en derde tijd.
24
Sylvain Barrier heeft op vrijdagmiddag op het circuit van Portimâo de voorlopige pole voor zich opgeëist in de Superstock 100 FIM Cup. De Nederlander Danny de Boer noteerde tijdens de eerste kwalificatie de zeventiende rondetijd.
25
Sylvain Barrier heeft de snelste tijd laten noteren tijdens de eerste vrije training op het circuit van Portimâo. Danny de Boer wist de zevenentwintigste tijd op de klok te zetten tijdens zijn allereerste optreden voor het EAB Ten Kate Junior Team.
26
Sylvain Barrier vertrekt zondagmorgen vanaf de pole op het circuit van Monza in de EK Superstock 100 race. De BMW S 1000 RR coureur was het snelst voor Michele Magnoni en Eddi La Marra.
27
Sylvain Barrier heeft op vrijdagmiddag op het circuit van Monza de voorlopige pole voor zich opgeëist. De BMW coureur was op een zo goed als droog circuit het snelst gevolg door Eddi la Marra en Niccolò Canepa.
28
Eddie La Marra vertrekt op het TT circuit Assen vanaf de pole in de FIM Cup Superstock 1000 klasse. Niccoló Canepa en Sylvain Barrier nemen de andere twee plaatsen in op de voorste rij. Nigel Walraven kwalificeerde zich als dertiende.
29
De FIM Cup 1000 Superstock klasse beet op zaterdagochtend het spits af op het TT circuit Assen met een tweede vrije training. Het was Sylvain Barrier die de snelste tijd liet noteren, Nigel Walraven sloot de sessie af met de twaalfde tijd.
30
Sylvain Barrier heeft de snelste tijd laten noteren tijdens de eerste vrije training van de FIM Cup Superstock 1000 klasse. Net als tijdens de voorgaande trainingen op vrijdagochtend werd ook deze sessie onder moeilijke weersomstandigheden verreden.
31
Sylvain Barrier heeft tijdens de openingsrace van het Superstock 1000 kampioenschap op het circuit van Aragon een ruime zege weten te pakken. De Fransman was het hele weekend al oppermachtig en wist in de race de Italiaan Niccolo Canepa en de Argentijn Leandro Mercado achter zich te houden.
32
Sylvain Barrier heeft op Motorland Aragon de pole voor zich opgeëist in de FIM Cup Superstock 1000 klasse. De BMW S 1000 RR coureur treft op zondag Niccoló Canepa en Luca Salvadori naast zich op de eerste startrij.
33
Sylvain Barrier heeft op Motorland Aragon de voorlopige pole voor zich opgeëist tijdens de eerste kwalificatie. De Fransman was het snelst voor Luca Mercado en Jeremy Guarnoni.
34
Het kampioenschap voor de |Superstock 1000 klasse werd in de tweede ronde beslist, Jeremy Guarnoni reed toen al op kop en gaf de leiding niet meer uit handen om een kleine tien seconde voor de nieuwe kampioen over de finish te komen.
35
Goldbet BMW rijder Sylvain Barrier wist zijn voorlopige pole te verzilveren, de Fransman, die in Magny-Cours kampioen kan worden, was een kleine zes tienden sneller dan op vrijdag.
36
In de tweede vrije training op het Circuit de Nevers in Magny-Cours was MRS Kawasaki rijder Jeremy Guarnoni duidelijk de sterkste voor zijn landgenoot en de man op de voorlopige pole Sylvain Barrier.
37
Sylvain Barrier heeft op het circuit van Magny Cours de voorlopige pole voor zich opgeëist in de Superstock 1000 FIM Cup klasse. De Franse Kawasaki coureur Jeremy Guarnoni noteerde de tweede tijd.
38
Het laatste raceweekend van het 2012 seizoen begint helaas vochtig nadat het in de vroege ochtend geregend had, de zon scheen echter en naarmate de ochtend vorderde droogde de baan op. Franco Morbidelli, Sam Lowes, Jeremy Guarnoni en Jonathan Rea noteerden de snelste tijden.
39
Het 25e seizoen van het WK Superbike is bijna voorbij, nog drie dagen van trainingen, kwalificaties en races en we weten wie (wereld)kampioen zullen zijn in het WK Superbike, Superstock 1000 en EK Superstock 600. De titel in het WK Supersport is al vergeven en wel aan Kenan Sofuoglu.
40
In de vanwege hevige regen naar het einde van de dag verplaatste Superstock 1000 race wist de Australiër Bryan Staring Sylvain Barrier te verslaan, Jeremy Guarnoni werd derde. Barrier is na deze race de nieuwe klassementsleider.
41
Voor de vierde keer in twee dagen wist Sylvain Barrier de snelste tijd te noteren, even leek het nog Bryan Staring te gaan worden maar op het laatst liet Barrier duidelijk weten dat hij op het Portimão circuit snel is.
42
Op een wederom zonnig Portimão is de tweede dag van de Portugese ronde van het WK Superbike van start gegaan met de Superstock 1000 klasse, Sylvain Barrier vervolgde hierin zijn dominantie van de eerste dag.
43
Na de eerste vrije training al naar zijn hand gezet te hebben wist Sylvain Barrier ook de eerste kwalificatie te regeren, de Fransman was een kleien halve seconde sneller dan Bryan Staring.
44
Op een overwegend zonnig Portimão werden op vrijdagochtend de eerste trainingen verreden voor de een na laatste ronde van het WK Superbike. Riccardo Russo, Jules Cluzel, Sylvain Barrier en Tom Sykes noteerden de snelste tijden.
45
Het klassement van het WK Superbike is de laatste tijd aardig in beweging en met nog twee raceweekends te gaan waarin 100 punten te verdelen zijn begint de spanning steeds hoger op te lopen.
46
De Superstock 1000 race op de Nürburgring was er een waarin een aantal toppers in de fout gingen, het was koren op de molen voor Sylvain Barrier die met zijn winst het gat naar klassementsleider Eddi la Marra flink wist te verkleinen.
47
Niet Jeremy Guarnoni of Sylvain Barrier maar Pedercini Kawasaki rijder Bryan Staring pakte de pole positie voor de Superstock 1000 race op de Nürburgring.
48
Op een wederom zonnige tweede dag op de Nürburgring was het Sylvain Barrier die in de tweede vrije training de snelste tijd wist te noteren, de Goldbet BMW rijder bleef concurrenten Jeremy Guarnoni en Bryan Staring voor.
49
In Rusland werd het klassement op schop gegooid en zijn het nu Max Biaggi en Tom Sykes die in de Duitse Eiffel op jacht gaan naar nieuwe klassementsleider Marco Melandri.
50
In een spannend gevecht met MRS Kawasaki rijder Jeremy Guarnoni wist Eddi La Marra met zijn Barni Racing Ducati Panigale zijn eerste Superstock 1000 overwinning te pakken.
51
De strijd tussen de Fransen Sylvain Barrier en Jeremy Guarnoni zette zich ook in de tweede kwalificatie voort, Barrier trok op het laatste aan het langste eind en pakte de pole.
52
MRS Kawasaki rijder Jeremy Guarnoni was de snelste rijder in een door crashes van de twee Goldbet BMW rijders Sylvain Barrier en Lorenzo Baroni voortijdig beëindigde tweede vrije training.
53
Door een crash in Brno is Sylvain Barrier zijn leiding in het klassement kwijt maar het doel is deze zo snel weer terug te krijgen. De Fransman nam dan ook het heft in handen en sloot de eerste vrije training af met de snelste tijd.
54
Voor de tweede keer dit seizoen steken de World Superbike, World Supersport en Superstock teams de Noordzee over, deze keer gaat de reis naar het nabij Towcester gelegen Silverstone.
55
Nadat hij in de vorige twee trainingen zijn landgenoot Jeremy Guarnoni voor zich zag staan was het in de tweede kwalificatie weer Sylvain Barrier die de snelste tijd wist te noteren en daarom van pole zal mogen starten voor de Superstock 1000 race.
56
MRS Kawasaki rijder Jeremy Guarnoni was op een opdrogend Brno circuit verreden tweede vrije training wederom klassementsleider Sylvain Barrier te vlug af.
57
Klassementsleider Sylvain Barrier was in de eerste training nog een maatje te groot maar in de eerste kwalificatie werd de Fransman achterhaald en zelfs gepasseerd en wel door landgenoot Jeremy Guarnoni.
58
Sylvain Barrier wil zijn DNF in Aragon blijkbaar snel vergeten want de Fransman was op zijn Goldbet BMW in dominante vorm in de eerste vrije training op het Brno circuit.
59
Na een korte onderbreking komen de World Superbike rijders weer in actie in Brno waar de negende ronde van het 14 ronden tellende kampioenschap zal worden verreden. Zal Max Biaggi zijn al riante voorsprong weten te vergroten of zal Marco Melandri dichterbij gaan komen?
60
Klassementsleider Sylvain Barrier was op het motorland Aragon circuit de concurrentie te snel af, de Fransman was net even wat sneller dan zijn landgenoot Jeremy Guarnoni, Eddi La Marra werd derde.
61
Ook in de derde sessie staat er een Goldbet BMW rijder op kop. Na Lorenzo Baroni in de eerste vrije training en Sylvain Barrier in de eerste kwalificatie is het nu weer Baroni die de kop heeft ingenomen.
62
De drie BMW rijders die in het Superstock 1000 kampioenschap actief zijn waren na afloop van de eerste kwalificatie allemaal voorin te vinden en voorop stond klassementsleider Sylvain Barrier.
63
Naast de Iveco Dutch TT op het TT circuit Assen worden er komend weekend ook weer races verreden voor het WK Superbike en wel op het Motorland Aragon circuit in Spanje.
64
Een olievlek na een crash van Markus Reiterberger zorgde in de vierde ronde voor een rode vlag, na de herstart was het Sylvain Barrier die als eerste over de finish kwam voor zijn teamgenoot Lorenzo Baroni.
65
EAB Ten Kate Junior Team rijder Fabio Massei reed een sterke tweede vrije training maar de Italiaan moest zich op het laatst gewonnen geven aan MRS Kawasaki rijder Jeremy Guarnoni.
66
Sylvain Barrier heeft de GoldBet BMW naar de snelste tijd gereden maar vlak daarna kwam de Fransman ten val en blesseerde daarbij zijn schouder. Lorenzo Savadori werd tweede.
67
Op een zonnig en aangenaam Monza werden vanochtend in alle klassen de eerste vrije trainingen verreden, Leon Haslam, Sam Lowes, Sylvain Barrier en Ricardo Russo waren hierin de snelste in hun klasse.
68
Van de kathedraal van de motorsport naar de tempel van snelheid, na de onder wisselvallige omstandigheden verreden races in Assen komt het WK Superbike dit weekend in actie in Monza voor de vierde ronde van het wereldkampioenschap.
69
In een door olielekkage voortijdig gestopte Superstock 1000 race wist Sylvain Barrier zijn tweede opeenvolgende overwinning te pakken, Lorenzo Savadori en Eddi La Marra stonden ook op het podium.
70
Na een deels zonnige eerste dag lijkt de regen het TT Circuit definitief gevonden te hebben, op het koude en natte asfalt wist Sylvain Barrier ondanks een schuiver de snelste tijd te noteren.
71
Ook in de Superstock 1000 klasse was er geen verandering voor wat betreft de snelste tijd van de eerste sessie, het was namelijk wederom Sylvain Barrier die de BMW S 1000 RR van het GoldBet team naar de voorlopige pole reed.
72
Sylvain Barrier, de winnaar van de eerste race van het seizoen, nam op het TT circuit in de eerste vrije training de snelste tijd voor zijn rekening, de Fransman bleef zijn teamgenoot Lorenzo Baroni en Eddi La Marra voor.
73
Voor de 21e keer komt het eni FIM World Superbike Championship naar TT circuit in Assen en het beloven ook nu weer mooie races te gaan worden waarbij er een reële kans is op Nederlands succes.
74
De Ducati 1199 Panigale maakt haar debuut in de Superstock 1000 klasse en Eddi La Marra wist de nieuwe machine in Imola voor haar eerst race meteen op pole te zetten.
75
Na de BMW van Markus Reiterberger op vrijdag is het nu de BMW van Lorenzo Baroni die de snelste tijd wist te noteren in de tweede vrije training voor de Superstock 1000 klasse op Imola.
76
Begin december 2011 lichtte het BMW Motorrad Italia team al een tipje van de sluier op nadat bekend werd dat het team een hoofdsponsor had gevonden in Goldbet maar op het circuit van Monza vond eerder deze week de officiële teampresentatie plaats.
77
Een tiental bochten moest Danilo Petrucci genoegen nemen met de tweede plaats maar eenmaal op kop was de Italiaan niet meer te stuiten en pakte zijn vierde overwinning van dit seizoen.
78
Danilo Petrucci wist in het Franse Magny-Cours een ietwat omstreden derde overwinning van het seizoen te pakken. Klassementsleider Davide Giugliano nam geen risico en pakte zo de Superstock 1000 FIM Cup titel.
79
Danilo Petrucci troefde in het Franse Magny-Cours zijn landgenoot Davide Giugliano af en pakte de pole voor de een na laatste race van het seizoen.
80
Klassementsleider Davide Giugliano reed in de tweede vrije training op een wederom zonnig maar nog wat fris Magny-Cours naar de snelste tijd maar het verschil met lokale held Sylvain Barrier was miniem te noemen.
81
Met het kampioenschap in het vooruitzicht besloot Davide Giugliano iedereen al even te laten zien wat zijn intenties zijn door iets minder dan drie tonden onder het ronderecord te duiken, een poging nog sneller te gaan leverde hem wel een crash op.
82
Op een zonnig maar nog wat fris Circuit de Nevers werden vanochtend e eerste vrije trainingen verreden met daarin snelste tijden voor Carlos Checa, Massimo Roccoli, Sylvain Barrier en Jed Metcher.
83
Barni Racing rijder Danilo Petrucci wist op het circuit van Imola zijn tweede overwinning van dit seizoen te pakken na een spannend gevecht met zijn landgenoten Davide Giugliano en Niccolo Canepa.
84
Het is Althea Ducati rijder Davide Giugliano gelukt om ook in Imola de pole te pakken. De Italiaan bleef zij landgenoot Danilo Petrucci en de Fransman Sylvain Barrier voor.
85
Na Sylvain Barrier en Danilo Petrucci was het in de tweede vrije training op het circuit van Imola de beurt aan Althea Ducati rijder Davide Giugliano om de snelste tijd te noteren.
86
De rangorde is weer hersteld in tweede kwalificatie. Danilo Petrucci noteerde namelijk de snelste tijd voor klassementsleider Davide Giugliano en Sylvain Barrier.
87
Op een zonnig Imola werden vanochtend de eerste vrije trainingen verreden op het bandenvretende nieuwe asfalt van het Italiaanse circuit. Carlos Checa, Sam Lowes, Sylvain Barrier en Dino Lombardi noteerden de snelste tijden.
88
In de Duitse Eifel wist Davide Giugliano zijn vierde overwinning van het seizoen te pakken na een kortstondig gevecht met BMW rijder Sylvain Barrier. Roy ten Napel kwam helaas ten val.
89
De tweede kwalificatie op de Nürburgring werd deze keer geen ‘strijd’ tussen Davide Giugliano en Danilo Petrucci want daarvoor was Giugliano te snel. De Althea Ducati rijder pakte dan ook de pole.
90
Op de deels natte baan kon Danilo Petrucci Davide Giugliano nog niet bijbenen maar in de eerste kwalificatie wisten de twee Italianen elkaar weer te vinden, Giugliano werd snelste maar het verschil was klein.
91
In de Superstock 1000 race op Brno vocht een kwartet rijders voor de overwinning. BMW Italia rijder Sylvain Barrier wist klassementsleider Davide Giugliano van zich af te houden en pakte zo zijn eerste overwinning.
92
Danilo Petrucci is tot nu toe ongeslagen in het World Superbike racewekend in het Tsjechische Brno. De Bari Racing rijder wist ook in de tweede kwalificatie de snelste tijd te noteren en pakte zo de pole voor de Superstock 1000 race.
93
Voor de derde maal in het Tsjechische raceweekend wist Danilo Petrucci de snelste tijd te noteren, de Italiaan kreeg deze keer echter wel iets meer tegenstand. Roy ten Napel noteerde de 22e tijd.
94
Bari Racing rijder Danilo Petrucci wist zijn goede vorm uit de eerste vrije training op het Brno circuit vast te houden en plaatste zich op de voorlopige pole voor de Superstock 1000 race.
95
Davide Giugliano heeft op zijn Althea Ducati de Superstock 1000 race op het Spaanse Aragon weten te winnen, de Italiaan kwam nog flink onder druk te staan van Lorenzo Zanetti maar wist de BMW achter zich te houden.
96
Bari Racing rijder Danilo Petrucci was ook in de eerste kwalificatie de snelste man voor Davide Giugliano en Sylvain Barrier. Roy ten Napel werd op zijn Domburg Racing Honda 18e.
97
In tweede sessie voor de Superstock 1000 rijders op het circuit van Misano mondde uit in een voorlopige pole voor Bari Racing team rijder Danilo Petrucci.
98
De voorlopige pole mocht vrijdag dan naar Lorenzo Zanetti zijn gegaan maar in alle andere sessie was Davide Giugliano de snelste man, zo ook in de tweede kwalificatie. De Italiaan start morgen dan ook vanaf pole.
99
De problemen die Davide Giugliano in de eerste kwalificatie had lijken te zijn opgelost want de Italiaan reed zijn Althea Ducati in de tweede vrije training naar de snelste tijd voor voorlopige polesetter Lorenzo Zanetti.
100
BMW Italia rijder Lorenzo Zanetti wist op Monza de eerste kwalificatie voor de Superstock 1000 klasse op zijn naam te schrijven, de Italiaan was twee tienden sneller dan de eerstvolgende rijder.
101
In een spannende eerste FIM Superstock1000 race van het seizoen heeft Davide Giugliano op het TT Circuit Assen de overwinning behaald, de Italiaan kwam vlak voor Danilo Petrucci over de finish. Roy ten Napel streed lang voor een vijfde plaats maar werd uiteindelijk als achtste afgevlagd.
102
De tweede dag in de Superstock 1000 klasse kwam op naam van Sylvain Barrier te staan, de Franse BMW Italia rijder was vandaag in de tweede vrije training en de tweede kwalificatie de snelste man en zal zondagochtend vanaf pole mogen vertrekken.
103
In de derde training voor de Superstock 1000 klasse zagen we weer een andere naam naar voren komen, na Roy ten Napel en Davide Giugliano was het nu Sylvain Barrier die de snelste tijd voor zijn rekening nam.
104
Althea Ducati rijder Davide Giugliano wist in de eerste kwalificatie op het circuit van Drenthe de snelste tijd te noteren, de Italiaan bleef Sylvain Barrier en Danilo Petrucci voor, Roy ten Napel werd zesde.
105
Het circuit van Monza was de locatie voor de teampresentatie van het BMW Italia team met James Toseland en Ayrton Badovini, tevens werd bekend dat naast Lorenzo Zanetti ook Sylvain Barrier in het Superstock 1000 kampioenschap zal uitkomen voor het team.
106
Sylvain Barrier heeft tijdens de eerste kwalificatietraining in Magny Cour de voorlopige Superstock 1000 pole voor zich opgeëist. De Fransman was tijdens de 30 minuten durende sessie ruim een halve seconde sneller dan de op de tweede plaats eindigende Davide Giugliano.
107
De Italiaan Ayrton Badovini heeft de wederom de pole in de FIM Superstock 1000 klasse weten te behalen. De Italiaan was op het circuit van Brno tijdens de tweede en afsluitende kwalificatie training een fractie sneller dan de Fransman Maxime Berger.
108
Is het circuit van Brno de plek waar Ten Kate junior rijder Maxime Berger eindelijk Ayrton Badovini en zijn BMW kan verslaan? Voorlopig was de Fransman in de twee verreden sessie het snelste en staat daarmee op de voorlopige pole.


Racesport.nl partner