Ad Kievit, Mariska Grob en Marion Emeis hebben de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan de 2019 editie van ‘Wegrace in Nederland’. Een prachtig 256 pagina’s tellend boek met een overzicht van de Nederlandse racewereld.

Ook in 2019 is er weer een uitgave van Wegrace in Nederland. Op 256 pagina’s is alle nieuws te vinden over het afgelopen wegraceseizoen in Nederland. Er wordt teruggekeken op de OW Cup, ONK-races, ZAC-races, Junior Moto Racing en natuurlijk worden de resultaten van de Nederlanders in het IDM, BSB en WK/EK raceseries besproken.

Veel foto’s, klassementen en interviews. Wanneer je snel bent en je besteld een boek via de website dan krijg je nog voor de Kerstdagen het boek in huis. Kun je tussen kerstdiner en de onvermijdelijke kerstfilms nog even wat lezen!

De prijs voor dit boek is € 27,50 excl. verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 4,00 voor één boek t/m € 6,50 voor meerdere boeken per verzending.

Bestellen kan via de volgende link: ‘Wegrace in Nederland 2019’


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App