2020 editie Le Mans 24H Moto zonder publiek

79
le-mans-24H
Le Mans 24H 2019 | foto© FIM EWC

De 2020 editie van de bekende 24H Le Mans Moto Endurance World Championship race werd vanwege de uitbraak van het coronavirus al verplaatst naar eind augustus. Naar nu bekend is gemaakt door de FIM zal het evenement definitief doorgaan, echter wel achter gesloten deuren en zonder publiek op de tribunes.

De 2020 editie van de Le Mans 24H Moto zal eind augustus achter gesloten deuren worden gehouden, dit vanwege de wereldwijde COVID-19 pandemie. Er is dan ook geen publiek welkom bij de 43e editie van het bekende en historische Endurance World Championship evenement dat in het weekend van 28 t/m 30 augustus zal worden verreden op het Bugatti-circuit in Le Mans.

Vanwege de Franse overheidsmaatregelen en om de gezondheid van de coureurs, de fans en alle betrokkenen te waarborgen was er geen andere keuze voor de International Motorcycling Federation (FIM), organisator Automobile Club de l’Ouest en promotor Eurosport Events dan het nemen van deze beslissing.

De fans die reeds een ticket hebben gekocht zullen een tegoedbon ontvangen. Details hierover zijn te vinden op de website van de ACO: www.lemans.org/en/24-hours-motos

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App