De 2020 editie van de bekende 24H Le Mans Moto Endurance World Championship race werd vanwege de uitbraak van het coronavirus al verplaatst naar eind augustus. Naar nu bekend is gemaakt door de FIM zal het evenement definitief doorgaan, echter wel achter gesloten deuren en zonder publiek op de tribunes.

De 2020 editie van de Le Mans 24H Moto zal eind augustus achter gesloten deuren worden gehouden, dit vanwege de wereldwijde COVID-19 pandemie. Er is dan ook geen publiek welkom bij de 43e editie van het bekende en historische Endurance World Championship evenement dat in het weekend van 28 t/m 30 augustus zal worden verreden op het Bugatti-circuit in Le Mans.

Vanwege de Franse overheidsmaatregelen en om de gezondheid van de coureurs, de fans en alle betrokkenen te waarborgen was er geen andere keuze voor de International Motorcycling Federation (FIM), organisator Automobile Club de l’Ouest en promotor Eurosport Events dan het nemen van deze beslissing.

De fans die reeds een ticket hebben gekocht zullen een tegoedbon ontvangen. Details hierover zijn te vinden op de website van de ACO: www.lemans.org/en/24-hours-motos

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App