Het 2020 MotoGP seizoen komt in rasse schreden naderbij. Maar voordat de eerste officiële MotoGP Test van 2020, van 07 t/m 09 februari op het Sepang International Circuit, op het programma staat zullen een aantal MotoGP teams en fabrikanten eerst nog hun line-up en 2020 kleurstellingen presenteren.

Een nieuw seizoen, nieuwe kleuren, nieuwe sponsoruitingen, nieuwe gezichten, we kijken er elk jaar weer naar uit. Allemaal zaken die ook de komende tijd tijdens de MotoGP teampresentaties onthuld zullen worden. Maar wanneer en waar presenteren de MotoGP teams en de fabrikanten zich de komende tijd?

Op 23 januari aanstaande bijt Ducati het spits af in Bologna, Italië. Tijdens deze presentatie zal het Ducati Team met Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci binnen de gelederen hun 2020-kleuren presenteren. De presentatie zal plaatsvinden nabij de Ducati fabriek in de stijlvolle Italiaanse stad.

Het Repsol Honda Team volgt op 4 februari, deze presentatie zal plaatsvinden in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Tijdens deze presentatie zal regerend wereldkampioen Marc Marquez zijn doelstellingen voor het 2020 seizoen uiteenzetten, terwijl broer Alex voor het eerst officieel zal worden gepresenteerd als MotoGP coureur.

Op het Sepang International Circuit zal het vervolgens op 6 februari, aan de vooravond van de eerste Official MotoGP Test van 2020, een drukte van belang zijn. Want op deze dag zullen Team Suzuki Ecstar, Monster Energy Yamaha MotoGP en Petronas Yamaha SRT op of nabij het Maleisische circuit hun 2020 teamsamenstelling en nieuwe kleuren in al hun glitter en glorie presenteren.

Een overzicht van de data van de 2020 MotoGP teampresentaties:

  • 23-01: Ducati team, Bologna, Italië
  • 04-02: Repsol Honda Team, Jakarta, Indonesië
  • 06-02: Team Suzuki Ecstar, Monster Energy Yamaha MotoGP en Petronas Yamaha SRT, Sepang, Maleisië

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App