2021 kalender Valentino Rossi voor het goede doel

723
henk-fisher
Henk Fischer | foto© Huisman Media

Voor het tweede jaar op rij brengt de fotograaf Henk Fischer uit het Groningse Musselkanaal een kalender uit van zijn grote held; negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi. De kalender is vanaf heden te bestellen.

Henk Fischer is sinds jaar en dag een groot fan van de Italiaanse motorcoureur Valentino Rossi. Als voormalig sportfotograaf – hij heeft gewerkt voor verschillende bekende (landelijke) dagbladen en sporttijdschriften – heeft hij één van de meest succesvolle coureurs ooit veelvuldig gefotografeerd. In Assen, in Barcelona en in nog veel meer plaatsen.

Voor het tweede jaar op rij brengt de fotograaf een kalender uit van zijn grote held. Vorig jaar heeft Fischer al twaalf prachtige archieffoto’s van deze Italiaanse motorcoureur geselecteerd voor de kalender 2020, die in eigen beheer is uitgegeven. Dit jaar wederom twaalf nooit eerder gepubliceerde foto’s van ‘Vale’ op de kalender voor 2021.

Vanwege de overweldigende reactie van motorsportfans heeft Henk besloten een 2021 editie uit te brengen. Deze eerste oplage van 500 stuks is van de allerbeste kwaliteit, daarnaast is de kalender voorzien van een certificaat en wordt het verstuurd in een stevige doos zodat ie niet kan beschadigen.

valentino-rossi
2021 kalender – Valentino Rossi

Happy Smile|
Een deel van de opbrengst van de verkoop van de kalenders wordt wederom geschonken aan Stichting Happy Smile. Deze stichting laat gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten.

De limited edition A3 kalender 2021 is te bestellen via www.kiesjekalender.nl De prijs is net als vorig jaar € 34,95 exclusief verzendkosten.



Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App