2021 MotoGP teampresentaties: Wanneer en hoe laat……

563
monster-energy-yamaha

De MotoGP teams zijn achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen op het 2021 seizoen. Binnenkort zullen de teams hun plannen en nieuwe kleurstelling bekend maken tijdens de gebruikelijke teampresentaties. Onderstaand de eerste datums.

Er zijn ten opzichte van afgelopen seizoen de nodige veranderingen binnen een aantal MotoGP teams, zo zijn er een aantal MotoGP debutanten, zijn er een aantal coureurs vertrokken, de nodige rijders overgestapt naar een ander team en zijn er een zelfs sponsors die van team zijn gewisseld. Binnenkort tijdens de gebruikelijke teampresentaties zullen we al deze veranderingen voor de eerste keer te zien krijgen.

Esponsorama Racing is voorlopig het eerste team dat haar plannen bekend zal maken. Het Spaanse team, dat dit seizoen met Luca Marini en Enea Bastianini twee MotoGP debutanten binnen de gelederen heeft, heeft haar teampresentatie gepland voor vrijdag 05 februari om 18:00 uur.

Het Ducati Team (Jack Miller en Francesco Bagnaia) volgt op 09 februari terwijl het Monster Energy Yamaha MotoGP Team (Maverick Viñales en Fabio Quartararo) 15 februari haar plannen zal presenteren. Petronas Yamaha SRT (Franco Morbidelli en Valentino Rossi) zal op 18 februari het kleed van hun Yamaha machines met de startnummers 21 en 46 van hun machine trekken.

2021 MotoGP teampresentaties:

  • 05-02: Esponsorama Racing (18:00 uur)
  • 09-02: Ducati Team (16:00 uur)
  • 15-02: Monster Energy Yamaha MotoGP (10:30 uur)
  • 18-02: Petronas Yamaha SRT (10:30 uur)

De overige acht MotoGP teams hebben nog geen datum en tijd bekend gemaakt voor hun 2021 teampresentaties.

Alle bovengenoemde presentaties zullen online zijn, dit in verband met de huidige beperkingen vanwege het coronavirus.



Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App