2024 Dutch TT: Kom kamperen op de TT Circuit Glamping

4316
tt-glamping

Kom tijdens de 2024 editie van de Dutch TT overnachten op de TT Circuit Glamping. Het wordt de gezelligste camping in de omgeving van Assen. De camping biedt voor ieder wat wils, van basic pop-up tent tot luxe 2-persoon tent met houten vloer.

De camping ligt op een unieke locatie, namelijk op de TT Juniortrack op nog geen 100 meter van het circuit waar de actie plaatsvindt. Dus slapen in de buurt van het spektakel, wat wil je nog meer!! Het wordt een ware belevenis van foodtrucks, een bruincafe, een barbier, hottubs tot een goed stuk muziek.

Lekker nagenieten na en tijdens de TT onder het genot van lekker eten en drinken. Tevens zijn alle sanitaire voorzieningen aanwezig op de camping en worden 24/7 schoongemaakt. Bewaakte (motor)parkeerplaats naast de camping. Camping open vanaf donderdag 14.00 uur. Check-out maandag max. 14.00 uur. Elke avond entertainment op de camping. Elke bezoeker krijgt bij aankomst een attentie.

De TT Circuit Glamping is open van donderdag 27 juni t/m maandag 1 juli 2024. Alle onderstaande arrangementen zijn incl. ontbijt.

Kies de plek of beleving die bij je past:

TT Circuit Glamping Basic 1 of 2 pers. tent
1 of 2 persoons tent. Incl. luchtbedden en ontbijt. Geen stroom, er is een centraal telefoon oplaadpunt. Klik op ‘Details’ voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor de 1 of 2-persoons tent voor 3 of 4 nachten.

Prijzen vanaf € 305,00 – 1 pers. 3 nachten

TT Circuit Glamping Mandeveen 2 pers. tent
2-persoons tent. Incl. luchtbedden, slaapzakken, kussens en ontbijt. Stahoogte ± 2 meter. Met stroom. Klik op ‘Details’ voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor 3 of 4 nachten.

Prijzen vanaf € 375,00 – 2 pers. 3 nachten

TT Circuit Glamping Stekkenwal 2 pers. luxe tent
2-persoons luxe tent. Incl. 2 vaste bedden met dekbedden, kussens, beddengoed, houtenvloer en ontbijt. Met stroom. Klik op ‘Details’ voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor 3 of 4 nachten.

Prijzen vanaf € 735,00 – 2 pers. 3 nachten

TT Circuit Glamping Ossebroeken 4 pers. luxe tent
4-persoons luxe tent. Incl. 4 vaste bedden met dekbedden, kussens, beddengoed, biertafelset, nachtlamp en ontbijt. Met stroom. Klik op ‘Details’ voor de prijzen van alle weekend tickets Glamping voor 3 of 4 nachten.

Prijzen vanaf € 895,00 – 4 pers. 3 nachten

Een overzicht van alle accomodaties nabij het TT Circuit Assen tijdens de Dutch TT
Van hotels tot aan vakantieparken en campings. Een overzicht van aan te raden accommodaties: Bezoek en verblijfsaccomodaties Dutch TTVolg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube                            Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’