22 juni 2024: De Classic TT Gramsbergen!

1630
classic-TT-Gramsbergen
Classic TT Gramsbergen - 2023 | foto© Henk Mannes

Stichting Eveno Racing Gramsbergen organiseert in samenwerking met het Classic Racing Team opnieuw de “Gramsberger Classic TT” op zaterdag 22 juni 2024. Dit jaarlijkse evenement belooft wederom een dag vol nostalgie, adrenaline en spectaculaire motorsport te worden.

Vrijdag 21 juni: Technische keuring en feestavond
Voorafgaand aan de racedag wordt op vrijdagavond 21 juni nabij café Bolte de technische keuring van de motoren gehouden. Zoals gebruikelijk, rijden de deelnemende motoren onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de keuringslocatie en weer terug. Tussen 18.45 uur en 19:45 uur krijgen bezoekers de kans om bijzondere racemotoren te zien en horen, waaronder Honda, BMW, Yamaha, Ducati en MV Agusta.Na de technische keuring is er in de tent op het rennerskwartier een gezellige feestavond. Een DJ zorgt voor muziek voor jong en oud. De feestavond begint om 20:45 uur en de entree is gratis.

Zaterdag 22 juni: Racedag
Op zaterdagmorgen beginnen de trainingen om 10.00 uur, gevolgd door de officiële opening om 12:30 uur en aansluitend de wedstrijden. Gedurende de dag worden er demo-races verreden in verschillende klassen: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en de oldtimerklasse. Daarnaast zal er een indrukwekkende Classic parade plaatsvinden, waarin bijzondere motoren uit vervlogen tijden de show stelen.

Gratis toegang en parkeren
Dankzij de genereuze ondersteuning van onze sponsoren is zowel de toegang als het parkeren gratis. Wij nodigen iedereen uit om naar het circuit in Anerveen te komen en te genieten van een prachtige dag vol motorsport in Gramsbergen.

Het circuit
Het circuit ligt in de buurtschap Anerveen in de gemeente Hardenberg, start/finish en het rennerskwartier zijn gelegen aan de Anerveenseweg (postcode 7788 AH)

Doelstelling Eveno Racing
Eveno Racing zet zich in om jonge, talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor onder andere de Gramsberger Classic TT. In 2024 ondersteunt Eveno Racing de volgende coureurs: Loris Veneman, Dylan Czarkowski, Julian van Kalkeren, Maik Duin, Thijs Westenbrink en Kiyano Veijer.

Voor meer informatie: www.eveno-racing.nlVolg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.