Dit motorseizoen verliep anders dan we gepland hadden en veel van de geplande evenementen konden helaas niet doorgaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, daarom gaat ChromeBurner het seizoen afsluiten met een knal!

Het wordt een leuke en vooral gezellig dag! Verspreid over de dag zijn er verschillende activiteiten en dingen te beleven, waaronder:

  • Laat je motor brullen op de Dynobank
  • Leer op je achterwiel te rijden op de wheelie simulator
  • Stap in de wondere wereld van Virtual reality op onze racesimulator
  • Laat je informeren over de laatste trends en productontwikkelingen op het gebied van motorkleding
  • Koop een Shoei helm en laat deze gratis op maat maken met Shoei Personal Fitting
  • Vreet je helemaal rond bij de foodtrucks
  • Volg diverse workshops
  • En nog veel meer!

Dus pak je motor voor de laatste keer dit jaar, neem je vrienden mee en dan zien we elkaar 3 oktober, op de Touwslager 10 in Nieuwkuijk van 10:00-17:00!

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App