Van 9 t/m 19 mei 2019 vindt op het TT Circuit Assen een groots spektakel plaats: Jumping Jack, een voorstelling van BUOG over het leven van de roemruchte motorcoureur Jack Middelburg (1952-1984). Een unieke voorstelling waarbij theater, motorrace en muziek samenkomen.

De voorstelling krijgt een passende, live uitgevoerde soundtrack met veel seventies gitaarrock en een aantal nieuwe nummers, waarbij het draait om rauwheid en authenticiteit.

30 rockgitaristen gezocht
BUOG (Bedenkers en Uitvoerders van Bijzondere Gebeurtenissen) zoekt 30 rockgitaristen voor een podiumplek in het locatietheaterspektakel Jumping Jack in mei 2019. Vandaag start de Guitar Contest waarmee de kandidaten worden geselecteerd, onder leiding van blues & rock-veteraan Erwin Java en producer/songschrijver Jan Tekstra.

Over de contest
Altijd al de sterren van de hemel willen spelen? Maak dan nu kans op een podiumplek bij het motor-muziek-spektakel Jumping Jack van 9 t/m 19 mei 2019!

Jumping Jack is het verhaal van de legendarische motorcoureur Jack Middelburg. Over zijn leven wordt van 9 t/m 19 mei 2019 een spectaculaire voorstelling opgevoerd op het TT Circuit in Assen. Met een rockband, live in de open lucht. Daar zou je zomaar aan mee kunnen doen.

Ben je gek van de rocknummers uit de jaren ‘70 en ‘80? Wil jij wel elke avond je riffs laten vlammen voor zo’n 3000 man? Dan is BUOG op zoek naar jou!

Wat kun je winnen?
BUOG zoekt 30 geweldige gitaristen die meespelen aan de stevige seventies-soudtrack voor de show. De hoofdprijs is voor drie gitaristen die elk een aantal avonden mogen soleren in de voorstelling!

Hoe doe je mee
Check de Guitarmelody-versie van Jan Tekstra op de site www.jumpingjack.nu Het is de bedoeling dat je daar naar luistert en vervolgens op de No Guitarmelody-versie meespeelt. Maak dan een filmpje van jezelf waarin je het intro, couplet en refrein speelt. En laat vervolgens tijdens het tweede couplet je soleer-skills horen. Fire up the overdrive, get y’r motor runnin’ en doe mee!

Upload je filmpje naar youtube en mail de link voor 31 december 2018 met je contactgegevens naar ruthtervoort@buog.nl

De inzendingen worden o.a. beoordeeld door gitarist Erwin Java (o.a. bekend van 25 jaar Cuby  the Blizzards). In januari 2019 worden de winnaars bekend gemaakt. Alle inzendingen krijgen antwoord. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Wat als je gewonnen hebt
Gefeliciteerd! Hoor jij bij de gelukkigen, dan moet je beschikbaar zijn in de avonden in de periode april t/m mei 2019.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App