Jeffrey Buis zal in 2018 niet meer uitkomen voor Ernst Dubbink Eveno Racing. De coureur uit Steenwijkerwold, die in 2017 uitkwam in het ADAC NEC Moto3 kampioenschap, verlaat op eigen verzoek het team.   

Jeffrey Buis kende in 2017 geen sterke start van het seizoen. Door een diskwalificatie en meerdere crashes, die niet altijd zijn schuld waren, werden er weinig punten behaald. Door het seizoen heen maakte Buis een sterke ontwikkeling door en was duidelijk zichtbaar dat hij steeds beter ging rijden. Daarmee kwamen ook de resultaten in de wedstrijden. Het hoogtepunt daarbij was natuurlijk de winst tijdens het British Superbike weekend in Assen.

Ondanks deze progressie heeft Buis besloten om voor komend seizoen een andere weg in te slaan. In welk kampioenschap en op welke motor dat zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Hierover binnenkort meer.

Ernst Dubbink Eveno Racing zoekt nieuwe coureur
Door het vertrek van Buis is Ernst Dubbink op zoek naar een nieuwe coureur in de Moto3 Standaard klasse. Het team zal net als voorgaand seizoen uitkomen in het ADAC NEC Moto3 kampioenschap. De voorkeur gaat uit naar een jonge coureur naar de moto3 standaard klasse maar er is ook een mogelijkheid om in de GP klasse uit te komen.

Bij interesse kun je contact opnemen via: [email protected]

Finishparty Eveno Racing
Op 15 december houdt Eveno Racing haar finishparty. Dit feest wordt gevierd in Café Bolte in Gramsbergen en begint om 20.30 uur. Deze avond is er ook een verloting en een veiling, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt voor jong racetalent. Tevens zal men deze avond vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

 

Lees ook:  Word Racesport.nl supporter en maak kans op fantastische prijzen