De website van Stichting Happy Smile is grondig aangepast en vernieuwd. De bij vele motorsport liefhebbers bekende Stichting hoopt met de introductie van de geheel vernieuwde website het voor gezinnen met een ernstig chronisch ziek kind nog makkelijker te maken om zich in te schrijven voor één van de vele georganiseerde evenementen.

In de nieuwe website bevind zich een geheel nieuwe module waarin gezinnen zich kunnen aanmelden voor één van de evenementen. Dit gebeurd in een beveiligde ‘https’ webomgeving zodat ingevulde privé gegevens afgeschermd worden verzonden. Daarnaast is de nieuw website overzichtelijker qua evenementen.

Stichting Happy Smile
De stichting heeft tot doel het organiseren en uitvoeren van ontspanningsactiviteiten ten behoeve van gezinnen met ernstige chronische zieke kinderen.

Zij beoogt dit doel te bereiken door gezinnen, waarvan één of meer kinderen ernstig ziek zijn of een beperking hebben, een onbezorgde dag of weekend te bezorgen als VIP op één van de circuits in Nederland, België of Duitsland. De gehele dag of weekend is voor het gezin compleet verzorgd.

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens vele evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook diverse andere evenementen in Nederland, België en Duitsland kunnen bezocht worden door gezinnen waarbij zij als VIP-gasten ontvangen en verzorgt worden.

De evenementen op het TT Circuit te Assen vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de Dutch TT, de WK Superbike, de British Superbike, GAMMA Racing Day, het Truckstar Festival en nog vele andere afwisselende evenementen. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er een veelal een paddock-tour en een ‘meet and greet’ plaats met diverse bekende coureurs.

Het IDM-weekend voor gezinnen wordt georganiseerd tijdens races waar het ‘Van Zon Remeha BMW Team’ van Werner Daemen aanwezig is. Stichting Happy Smile werkt onder andere samen met dit team welke deelneemt aan alle races in het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft, ook wel het IDM genoemd.

Stichting Happy Smile biedt gezinnen gedurende het raceweekend onvergetelijke dagen op het circuit als VIP-gasten. De gezinnen maken van dichtbij mee hoe het er aan toe gaat in de wegracewereld. De coureurs en de racemotoren staan klaar om met de gezinnen tijdens het weekend op de foto te gaan. En wat is er mooier dan een kijkje te nemen in de pitbox om met eigen ogen te zien hoe de monteurs werken aan de motoren om een zo’n goed mogelijke prestatie te kunnen leveren. Om het circuit zelf te kunnen ervaren kunnen de gezinnen plaats nemen in de golfkar waarna er een rondje over het circuit wordt gereden.

Tijdens de VIP-dagen en de IDM-weekenden neemt Stichting Happy Smile de hotelkosten voor haar rekening en vanzelfsprekend wordt het eten en drinken tijdens het gehele arrangement volledig verzorgt.

Meer info: www.stichtinghappysmile.com