Racesport.nl supporter worden en kans maken op één van de vele fantastische prijzen…….het kan nog tot 28 december 23:59 uur!! Vrijdag 29 december aanstaande is het namelijk weer zover, dan zal Racesport.nl weer een groot aantal trouwe supporters blij maken met één van de vele door sponsors, partners en adverteerders beschikbaar gestelde prijzen.

Racesport.nl mag zich gedurende het jaar verheugen op een groot aantal supporters, supporters die door middel van het doneren van minimaal € 15,– het werk van de Racesport.nl redactie ondersteunen, waarderen en dagelijks genieten van het gratis te lezen wegracenieuws.

Racesport.nl support actie
Sinds een aantal weken organiseert de snelste motorsport site van Nederlander haar vierde Racesport.nl support actie, een actie waarbij je als Racesport.nl supporter ook nog eens kans maakt op het winnen van één van de vele fantastische prijzen, prijzen die beschikbaar gesteld zijn door een groot aantal sponsors, adverteerders en partners die de site een warm hart toedragen.

Nog geen Racesport.nl supporter?
Natuurlijk kan dat het hele jaar, echter wil je kans maken op één van de vele fantastische prijzen neem dan snel een kijkje op de speciale Racesport.nl support pagina via de volgende link: http://bit.ly/2gk5o07  (Hier vind je alle info voor deelname en een overzicht van het fantastische prijzenpakket)

Kans maken op één van de vele fantastische prijzen kan nog tot 28 december om 23:59 uur.