Na twee geslaagde Racesport.nl support acties organiseert de snelste motorsport website van Nederland dit jaar opnieuw een support actie, een actie waarbij wederom een groot aantal fantastische prijzen te winnen zijn.

Word nu Racesport.nl supporter en ding mee naar één van de vele fantastische prijzen!!!

 

Racesport.nl
Al sinds 2001 is Racesport.nl het platform voor de Nederlandse wegrace sport. Dit geldt zowel voor de coureurs, team als de fans. Om 52 weken per jaar zeven dagen per week alert te blijven, steeds bovenop het nieuws te zitten, alle wedstrijden van het ONK wegrace, OW Cup, WorldSBK, MotoGP en diverse andere interessante wegrace competities te volgen en zo goed mogelijk te verslaan, vergt veel tijd, energie, discipline, inzet en offers op privé gebied van de Racesport.nl redactie, een redactie die grotendeels bestaat uit gepassioneerde vrijwilligers.

Het runnen van en het vele werk voor de website is echter niet mogelijk zonder de steun van een groot aantal sponsors, adverteerders, partners en ook zeker supporters die het werk van de Racesport.nl redactie ondersteunen en het (mede) mogelijk maken om jullie, de vele duizenden motorsport fans, dagelijks op te hoogte te kunnen houden van het laatste en gratis toegankelijke wegrace nieuws.

Racesport.nl support actie
Om de vaste kosten enigszins te kunnen dekken (hosting, onderhoud, service, het constant verbeteren en up to date houden van de website op technisch gebied) en om al de tienduizenden fans ook in de toekomst dagelijks te kunnen blijven voorzien van het gratis toegankelijke wegrace nieuws hebben een aantal bestaande sponsors, partners en vooraanstaande wegrace coureurs voor de derde keer een groot aantal fantastische prijzen beschikbaar gesteld voor een Racesport.nl support actie.

Hoe kunt u in aanmerking komen voor éen van deze prachtige prijzen?

Word Racesport.nl supporter
Support het vele werk van de Racesport.nl redactie door voor 28 december 2016 (23:59 uur) een bedrag over te maken van minimaal € 15,00 naar bankrekeningnummer NL91INGB 0671 9606 44 (Besic Internet B.V.) onder vermelding van: donatie Racesport.nl – naam – adres – telefoonnummer.

Ook is het mogelijk een donatie te doen middels i-deal, klik op onderstaand i-deal logo voor een veilige en snelle overboeking. (Bij i-deal overboeking graag een mail met daarin vermelding van: ordernummer (kenmerk begunstigde) – naam – adres – telefoonnummer naar [email protected] 

 

Vervolgens zal de Racesport.nl redactie op 29 december 2016 de winnaars bekend maken van de door de Racesport.nl adverteerders en coureurs beschikbaar gestelde prijzen.

Tussentijdse verloting:
Op 01,15, 29 november en 13, 27 december vind er een tussentijdse verloting plaats van 1 x 2 toegangskaarten voor de 2017 Dutch TT,  beschikbaar gesteld door het TT Circuit Assen . De snelle beslissers en de voor de genoemde data aangemelde Racesport.nl supporters maken dus maar liefst 5, 4, 3, 2 of 1 keer extra kans op het winnen van 2 toegangskaarten voor de wedstrijddag van de Dutch TT.

Prijzenpakket:
Op dit moment zijn de onderstaande prijzen beschikbaar gesteld. Deze lijst zal de komende dagen, weken nog aanzienlijk uitgebreid worden aangezien we nog steeds reacties ontvangen van sponsors, partners en coureurs die de actie mede willen ondersteunen d.m.v. het beschikbaar stellen van een prijs. Blijf deze pagina dus regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven van het nog steeds groeiende prijzenpakket.

 • Damen Leathers: 1 x 1 Imola Raceoverall t.w.v.  € 799,95
 • Chromeburner: 1 x Chaz Davies XL-Lite replica helm t.w.v. € 599,00 (X-Lite X-802RR Replica Chaz davies Sepang 90)
 • JH Sports: 1 x Jorge Lorenzo SHARK replica helm t.w.v. € 549,99 (Shark Race-R Pro Lorenzo Monster Mat)
 • TT Circuit Assen: 10 x 2 uitnodigingen voor een speciale Racesport.nl rondleiding op het TT Circuit Assen met een uniek kijkje achter de schermen van het TT circuit (racecontrol, tijdwaarneming, kantoren, pitboxen, rijdersinfo, mediacentrum etc.)
 • RW Racing GP: 1 x 2 Paddock passen 2017 Dutch TT (vrijdag)
 • GP Products: 1 x Akrapovic hoodie
 • Arie Molenaar Motors: 1 x set Michelin Pilot Power 3 banden (maat naar keuze)
 • Sporttravel: 1 x Sporttravel reiskoffer
 • Yamaha Motor Nederland:  1 x 2 WorldSBK TT Circuit Assen VIP pas (zondag), inclusief kledingpakket en een Meet & Greet met de rijders van het Yamaha World Superbike Team (kledingpakket bestaat uit een cap, een jack en een shirt)
 • Cascosportivo: 1 waardebon t.w.v. € 250,00 te besteden bij Cascosportivo
 • GP Products: 1 x Vrooam Lubricants goodiebag
 • CRT Holland: 1 x deelname CRT circuit dag TT Circuit Assen
 • CRT Holland: 1 x deelname CRExperience (Circuit Rijvaardigheid Experience) combitraining op de TT Junior Track Assen en het TT circuit Assen. 
 • Ad Kievit: 5 x 1 boek “Wegrace in Nederland 2016
 • Circuitpics.nl: 2 x MotoGP poster 75cm x 50cm (MotoGP coureur naar keuze)
 • Kawasaki Nederland: 5 x 1 Kawasaki rugzak
 • Kawasaki Nederland: 5 x 1 Kawasaki paraplu
 • KTM Nederland: 2 x1 KTM Doppler Toilet Bag (Reis toilet tas met roterende haak. 100 % polyester. Afmetingen ongeveer 27 x 23 x 10 cm. Exclusief ontwikkeld voor KTM door Ogio)
 • Ad van de Graaf: 1 x 1 cadeaubon ter waarde van € 150,00. Te besteden aan een foto-shoot in de fotostudio Uden. Dat mag zijn met een motorfiets, familie of iets anders.
 • Racekids: 1 x 1 Racekids hoodie voor kids
 • Racekids: 1 x 1 waardebon ter waarde van € 55,00 voor een RACE-KIDS opstapdag

Naast bovengenoemde bedrijven en organisatie hebben ook een aantal bekende wegrace coureurs hun medewerking toegezegd en leuke prijzen beschikbaar gesteld: