Racing Team Kock heeft een flinke tegenslag te verwerken gekregen in hun voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De racetrailer van de drie in de Dutch Ducati Challenge uitkomende broers Kock werd woensdag bij een grote uitslaande brand volledig verwoest.

Het was een bekende verschijning in het Dutch Ducati Challenge paddock; de bekende oranje-rode racetrailer van Racing Team Kock. De racetrailer was het toonbeeld van de drie racende broers Kock uit het Gelderse Ulft die hiermee al meer dan 10 jaar rondtrekken langs de circuits in Europa. Menig feestje is hier gevierd en de ‘tent’ was altijd vol. Toegankelijkheid was het motto en om die reden stond de oplegger veelal op de paddock met de grote aangebouwde tent. De oplegger was geheel ingericht als camper met een luxe eethoek, keuken, badkamer en vele slaapplaatsen.

kockDe trailer stond in de winterstalling in het Duitse Isselburg waar afgelopen woensdagavond brand uitbrak. Ondanks dat met man en macht getracht werd de brand te blussen bleek de hal niet meer te redden. De hal werd bij de brand volledig verwoest en dus ook de in de hal staande racetrailer.

 

Een jongensboek met historie is hiermee vergaan en de oranje-rode oplegger is uit beeld en daarmee ook alle motor- en teamkleding van de drie racende broers Kock. De racemotoren bleven gelukkig buiten schot, deze stonden veilig gestald in de eigen Racing Team Kock werkplaats in Ulft.