Bach Lamboo gaat binnenkort emigreren naar het Caribische eiland Bonaire, speciaal hiervoor maakte de Bach’s DV-Productions eigenaar een prachtige video met de titel ‘Move to Bonaire’.

Bach Lamboo is voor veel motorsportliefhebbers geen onbekende naam. Zo verzorgde Lamboo met zijn bedrijf Bach’s DV-Productions jarenlang de videobeelden van het ONK wegrace en de OW Cup, beelden die veelal ook te zien waren op www.racesport.nl.

Naast het verzorgen van deze videobeelden was Lamboo een bekend gezicht bij veel circuitdagen organisaties. Lamboo, die in 1997 zelf voor het eerst deelnam aan een circuitdag tijdens de Zeelenberg Racing Speedweek, kreeg hier de smaak te pakken wat betreft het verzorgen van videoreportages en. Dit resulteerde in 2003 in de officiële start en oprichting van Bach’s DV-Productions.

Zo werkte Lamboo de afgelopen veertien jaar samen met diverse circuitdagen organisaties als; Zeelenberg Racing MotorXtra, CRT Holland, Motorsportlifestyle, de oude Race-Academy (Jan van Gorp), de nieuwe Race-Academy, Eybis, DRE, Yamaha Advanced Riding Course, Trackdays4all, was hij mede-oprichter van Trackdays 4 Starters en werden er diverse opdrachten uitgevoerd voor het TT Circuit Assen.

Sinds twee seizoenen is Lamboo tevens als event-manager actief voor de bekende reisorganisatie Sporttravel motorsportreizen.

Emigreren
Na al diverse keren op vakantie te zijn geweest op Bonaire raakten Lamboo en zijn vrouw verknocht aan het Caribische eiland. De liefde voor en de trek naar het zonnige oord werd echter zo groot dat Lamboo en zijn vrouw Willy eerder dit jaar besloten om hun woning in Hoofddorp te koop te zetten, een woning te kopen op Bonaire en 14 december aanstaande definitief te verhuizen naar het prachtige in de Caribische zee gelegen eiland.

Lamboo, die op Bonaire aan het werk gaat in de duiksport, zal op free-lance basis wel actief blijven als event-manager voor SportTravel en samen blijven werken met Wilco Zeelenberg wat betreft de Speedweek activiteiten.

Onderstaand de video ‘Move to Bonaire’

Namens de gehele Racesport.nl redactie wensen we Bach, zijn vrouw Willy en hun trouwe viervoeter Blitz veel succes, plezier en genoegdoening bij deze toch wel bijzondere en ingrijpende stap in hun leven.