Ana Carrasco heeft donderdagochtend bij een crash op het circuit van Estroril o.a. ernstig rugletsel opgelopen. De Spaanse WorldSSP 300 coureur verblijft momenteel in het ziekenhuis van Lissabon voor verder medisch onderzoek.

De voormalig WorldSSP300 wereldkampioen heeft donderdag bij een crash op het circuit van Estoril in Portugal ernstige verwondingen opgelopen. De Spaanse jongedame brak o.a. haar D4- en D6-wervels en verblijft momenteel in het ziekenhuis van Lissabon.

Volgens de laatste berichten is Carrasco bij kennis en kan ze al haar ledematen bewegen.

Carrasco bezet momenteel de vierde plaats in de tussenstand van het FIM Supersport 300 World Championship op slechts 34 punten van de leider, Nederlander Jeffrey Buis.

Meer nieuws zodra beschikbaar…..

 

Handige links  Pirelli Teruel Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App