Ana Carrasco heeft vrijdagmiddag ook in de derde vrije training van de Motul Qatar Round de snelste rondetijd op de klok gezet. De Spaanse jongedame was op het Losail International Circuit het snelst voor Tom Edwards en Marc Garcia. Victor Steeman was met de vijfde rondetijd de snelste Nederlander.

De WorldSSP 300 coureur kwamen vrijdagmiddag op het Losail International Circuit als derde en laatste categorie in actie voor hun derde en afsluitende vrije training. Het was net als tijdens de eerste vrije training opnieuw Ana Carrasco die het rapst was en met een snelste rondetijd van 2’15.067 bovenaan de tijdlijst afsloot.

Achter de Kawasaki coureur was het de Australiër Tom Edwards die de tweede rondetijd op de klok wist te zetten gevolgd door Marc Garcia, Bruno Ieraci en de Nederlander Victor Steeman.

Scott Deroue zette de zesde rondetijd op de klok voor Galang Hendra Pratama, Muhammad Faerozi, Dion Otten en Andy Verdoïa.

Jeffrey Buis en Koen Meuffels, de overige twee Nederlanders in het 29 coureurs tellende veld, noteerden respectievelijk de twaalfde en veertiende rondetijd in deze sessie.

De WorldSSP 300 coureurs komen later op de dag nog een keer in actie als om 17:50 uur (NL-tijd) hun Superpole kwalificatie op het programma staat.

 

Handige links Motul Qatar Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App