Andrea Locatelli het snelst na twee vrije trainingen in Jerez

10
andrea-locatelli
Andrea Locatelli - Jerez | foto© worldsbk.com

Andrea Locatelli heeft vrijdag in Jerez de la Frontera de snelste rondetijd op de klok gezet tijdens de eerste vrije trainingen van de Pirelli Spanish Round. Achter de Italiaan noteerde EAB Ten Kate Racing coureur Steven Odendaal de tweede rondetijd van de dag terwijl Philipp Oettl de derde rondetijd van de dag op de klok wist te zetten.

Ook voor de vierentwintig WorldSSP coureur werd vrijdag in Jerez het seizoen hervat na een verplichte pauze van vijf maanden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Tijdens deze eerste dag van de Pirelli Spanish Round stonden er twee vrije trainingen op het programma.

Het was de Italiaan Andrea Locatelli die in beide sessies van de dag het snelst was en na afloop de samengestelde lijst aanvoerde met een snelste rondetijd van 1’42.988 achter zijn naam. De in Nederlandse dienst rijdende Zuid-Afrikaan Steven Odendaal zette de tweede rondetijd van de dag op de klok voor Philipp Oettl, Jules Cluzel en Lucas Mahias.

De zesde tijd van deze eerste dag werd een prooi voor Hannus Soomer gevolgd door Corentin Perolari, Axel Bassani terwijl de Japanner Hikari Okubo de top tien completeerde.

Meer details en een uitgebreider verslag van de trainingen is te volgen in het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag

 

Handige links Pirelli Spanish Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App