Arie Molenaar Motors presenteert nieuwste modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta op de MOTORbeurs Utrecht

2264
ktm-molenaar

Arie Molenaar Motors, dealer van o.a. KTM, Husqvarna en MV Agusta in het hart van Nederland, kondigt met trots aan met deze merken aanwezig te zullen zijn op de Motorbeurs in Utrecht van 22 t/m 25 februari aanstaande.

Ondanks de afwezigheid van de importeur, zullen bezoekers van de beurs de kans krijgen om de nieuwste modellen en exclusieve aanbiedingen van deze merken te zien en ervaren op de stand van Arie Molenaar Motors.

Als de grootste KTM-dealer in het midden van Nederland, zal Arie Molenaar Motors een breed scala aan nieuwe modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta presenteren, waarbij de nadruk ligt op innovatie, prestaties en stijl.

Naast het bewonderen van de nieuwste modellen, kunnen bezoekers ook hun hart ophalen aan een uitgebreide selectie van KTM-kleding en merchandise, die beschikbaar zullen zijn op onze stand.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste motoren, accessoires of kleding, bij Arie Molenaar Motors vind je alles onder één dak.

Arie Molenaar: “We zijn verheugd om aanwezig te zijn op de Motorbeurs in Utrecht en om motorliefhebbers de kans te geven om onze passie voor KTM, Husqvarna en MV Agusta te delen. Onze stand in hal 8 zal een ware beleving zijn van innovatie, prestaties en het unieke karakter van deze fantastische merken. En daarnaast kunnen ze profiteren van scherpe aanbiedingen en deskundig advies van ons gepassioneerde team. We kijken ernaar uit om onze bezoekers te verwelkomen en hen de ultieme motorervaring te bieden.”

Bezoek Arie Molenaar Motors in hal 8 op de Motorbeurs in Utrecht van 22 t/m 25 februari aanstaande. Mis het niet!Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.