Elke motorcoureur in Frankrijk kent het Circuit van Ledenon. Niet alleen omdat het Frans wegracekampioenschap jaarlijks te gast is op het circuit gelegen in het schilderachtige landschap van de Provence, maar ook omdat het meer bochten en uitdagende hoogteverschillen kent dan welk ander Frans circuit dan ook.

Het hele jaar door is dit prachtige en uitdagende Franse circuit volgeboekt. Rond de Paasdagen is het circuit echter gereserveerd door Art Motor, tijdens de inmiddels traditionele paasweek van Art Motor nemen Nederlandse, Belgische, Duitse en Zwitserse circuitrijders het circuit over voor een uiterst plezierige voorjaarsvakantie.

Art Motor Ledenon circuitdagen
Van één tot zes dagen, er zijn verschillende arrangementen te boeken.
Met een beperkt aantal rijders per groep en het volledige servicepakket – inclusief een uitgebreide lunch in het bekende panorama restaurant met uitzicht over het circuit.

Veiligheids- en hygiënische normen zijn zoals je deze mag verwachten van een gehomologeerd kampioenschapscircuit, er zijn zes sessies per dag, de groepen worden ingedeeld en gecontroleerd volgens de rondetijden en de 100dB geluidslimiet is hierbij veel minder streng dan b.v. een circuitdag op het TT Circuit Assen.

De meest geboekte opties zijn de Art Motor Ledenon Race Days welke van dinsdag tot en met donderdag plaats zullen vinden in de eerste paasvakantie week (30 maart t/m 01 april 2021) en het Art Motor Ledenon Paasweekend van vrijdag tot en met zondag (02 t/m 04 april 2021)

Meer informatie, prijzen en inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op www.artmotor.nl.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App