De bekende Duitse circuitdagen organisator Art Motor heeft een aantal leuke aanbiedingen aan haar Spaanse circuitdagen programma toegevoegd. Zo zijn er van 17 t/m 19 maart op het Noord Spaanse circuit de Motorland Aragon Race Days, een perfecte mogelijkheid om je goed voor te bereiden op het komend seizoen.

Veel nationale wegracecoureurs en fervente amateur circuitrijders maken in wintermaanden gebruik van de door Art Motor georganiseerde circuitdagen op een Spaans circuit. De belangstelling om van 19 t/m 25 maart deel te nemen aan een gecombineerd Valencia – Aragon premium package bleek dusdanig groot, zo groot dat deze inmiddels is volgeboekt.

Enkele dagen voor dit evenement organiseert Art Motor namelijk de Motorland Aragon Race Days. Deze mogelijkheid is een perfecte gelegenheid voor met name de WorldSSP 300 coureurs om hun voorbereidingen op het komende seizoen te vervolgen, dit aangezien de openingswedstrijd van het seizoen enkele weken later op hetzelfde circuit wordt verreden.

Er is dan ook veel belangstelling voor de speciale SSP300-only groep met 6 sessies per dag waarin teams uit Nederland en België, Frankrijk en Spanje zich voorbereiden op hun 2019 seizoen.

Voor meer info en inschrijfmogelijkheden: Motorland Aragon Race Days

Paasvakantie
Ook tijdens de paasvakantie in april heeft Art Motor nog een aantal leuke aanbiedingen. Zo staan van 11 t/m 14 april de Alcarras Race Days op de kalender; een vierdaags programma met zeer veel circuittijd. Er zijn tijdens dit evenement slechts 3 groepen en bestaat er de mogelijk tot het rijden van maar liefst 7 sessies per dag. Dit allemaal voor slechts € 549.

Nog niet voldoende gereden in Alcarras, dan is het Ledenon weekend van donderdag 18 april t/m 21 april een leuke extra gelegenheid om mee te pakken op de terugweg. Beide vormen samen een ideale 2-circuits-combinatie.

Natuurlijk zijn alle Art Motor circuitdagen voorzien van tijdregistratie, live-timing, banden- en fotoservice en persoonlijke begeleiding.

Meer info: www.artmotor.nl.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App