Art Motor heeft nog enkele plaatsen beschikbaar voor een tweedaagse circuittraining op het TT Circuit Assen. De Assen Speed Summer Special wordt georganiseerd op 8 en 9 augustus aanstaande.

In de zomervakantie twee dagen rijden met je eigen motor op het TT Circuit Assen. Het kan tijdens de door Art Motor georganiseerde Assen Speed Summer Special. Tijdens deze dag wordt er gereden in vier verschillende groepen en elke groep krijgt per dag maar liefst zes sessies aangeboden van 20 minuten.

Tijdens de sessies is er tijdwaarneming welke uitgeprint beschikbaar is aan het einde van beide dagen. De prijs voor deze tweedaagse circuittraining bedraagt € 379 ( boekingen die na 1 juli binnenkomen betalen € 10 extra).

Om zo homogeen mogelijk groepen te kunnen garanderen is het uitsluitend mogelijk te boeken voor twee dagen. Persoonlijke begeleiding van IDM Supersport winnaar Marc Buchner, een ongevallenverzekering en een testrit met een BMW S 1000 RR behoren tot de mogelijkheden en kunnen bij de inschrijving of tijdens het evenement als extra bijgeboekt worden.

Voor meer info en boekingen voor deze Assen Speed Summer Special ga je naar www.artmotor.nl