Lorenzo Baldassarri en Augusto Fernández zullen ook in 2020 in de kleuren van Pons Racing actief blijven in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap. Dit nieuws heeft het Spaanse Moto2 team van voormalig MotoGP coureur Sito Pons wereldkundig gemaakt.

Lorenzo Baldassarri en Augusto Fernández kunnen komend weekend in Brno met een gerust gevoel aan het tweede deel van het 2019 seizoen beginnen. Beiden verlengden onlangs namelijk hun contract met hun huidige werkgever waardoor er zekerheid is voor komend seizoen en men zich de komende tijd niet meer bezig hoeft te houden met contractbesprekingen.

Met name het aanblijven van Baldassarri is wel enigszins verrassend te noemen aangezien de Italiaan de afgelopen tijd veelvuldig in verband werd gebracht i.v.m. de belangstelling van Reale Avintia Racing en een overstap naar de MotoGP klasse.

Fernández en Baldassarri beginnen dit weekend in Brno respectievelijk als vierde en vijfde in de tussenstand van het kampioenschap aan de tweede helft van het seizoen.

 

Handige links Monster Energy Grand Prix České republiky:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App