Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau?

769
club-motul

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Stop dan maar met zoeken want Club Motul het meest originele kerstcadeau voor je!

Vergeet de standaard kerstcadeaus. Wil je dit jaar echt uitpakken, verras dan jouw dierbaren deze kerst met tickets voor de Motul Dutch TT Assen op 28 t/m 30 juni 2024.

Met dit Super originele cadeau zit je altijd goed! Dit jaar biedt Club Motul 2 verschillende tickets aan; een weekend ticket en een ticket voor alleen de zondag.

Bekijk hier alle details van deze speciale Club Motul tickets. Of bestel onderaan deze mail direct je Club Motul tickets voor de 93ste editie van de legendarische races op het TT-circuit Assen!

Liever een ander Cadeau? Kijk eens in de Club Motul lifestyle of merchandise afdeling voor andere originele Motul kerstcadeaus.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube                            Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’