Bereid je voor op Black Friday bij ChromeBurner

421
chromeburner

Black Friday staat voor de deur! Profiteer bij ChromeBurner dan ook van de beste deals op de beste motorkleding! Dit jaar is ChromeBurner weer terug met zowel krankzinnige deals op specifieke producten als geweldige kortingen op gehele merken!

Alsof de kortingen op zich nog niet gek genoeg waren, heeft ChromeBurner Black Friday uitgebreid tot een heel weekend! Deze deals lopen dan ook van 26 tot en met 29 november. Dus grijp je kans voordat ze weg zijn!

Plannen de ChromeBurner showroom binnen te vallen?
DAT KAN! Alle webshop aanbiedingen zijn geldig in de showroom. En juist voor diegene, die niet op de postbode kunnen wachten, heeft ChromeBurner een aantal exclusieve ‘Showroom only’ deals in het leven geroepen!

  • Garmin Zumo XT nu slechts €399,-
    Koop een communicatiesysteem en ChromeBurner installeert hem gratis!
  • Wordt vervolgd…
  • Wordt vervolgd…

De komende dagen zullen er meer aanbiedingen aangekondigd worden… Dus houd het in de gaten via www.chromeburner.nl/blackfridayRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter