Bibi’s Racing Team zoekt monteur

98
bibi-damen
Bibi Damen - TT Circuit Assen | foto© Racesport.nl - Jan Timmerman

Bibi Damen komt dit seizoen uit in de Supersport 300 klasse van het IDM. Hoewel dit weekend in Oschersleben de eerste wedstrijden worden verreden is de 17-jarige jongedame niet van de partij. De reden; er wordt nog gezocht naar een geschikte monteur.

Dit weekend worden in het Duitse Oschersleben de eerste wedstrijden verreden meetellend voor het prestigieuze Duitse wegrace kampioenschap. Ook de 17-jarige Bibi Damen uit het Brabantse Waalwijk stond aanvankelijk op de deelnemerslijst maar bij gebrek aan een monteur werd er in goed overleg met diverse betrokken partijen op het laatste moment besloten niet af te reizen.

Bij aanvang van het seizoen had Bibi’s Racing Team twee monteurs maar wegens verplichtingen bij hun eigen werkgevers bleek het niet mogelijk om tijdens de raceweekenden met het team mee te reizen en aanwezig te zijn tijdens de trainingen en races.

Word jij Bibi’s nieuwe monteur?
Door deze tegenslag is het Bibi’s Racing Team met spoed op zoek naar een monteur. Heb jij ervaring met het sleutelen aan motoren, een professionele houding, voldoende kennis, technisch inzicht, kun je onder tijdsdruk werken, lijkt het je leuk om aan Bibi’s KTM RC390RR te sleutelen en ben je beschikbaar tijdens de race weekenden?

Neem dan contact op met Bibi’s Racing Team door een mailtje te sturen naar [email protected]