Het bekende veilingbedrijf BVA Auctions organiseert binnenkort een speciale veiling, een veiling waar de opbrengst geheel ten goede komt aan het jonge Staphorster wegrace talent Collin Veijer.

Collin Veijer is pas twaalf jaar, maar de jonge coureur uit Staphorst heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al een aardig staat van dienst op weten te bouwen. Zo was Veijer het afgelopen seizoen actief in de MiniGP klasse van het Italiaans wegracekampioenschap, de klasse waarin hij tevens de Europese titel in de wacht wist te slepen.

Voor komend seizoen wordt er momenteel hard gewerkt aan een start in de pré Moto3 klasse van het Italiaans of Spaans kampioenschap. Een goede sportieve keuze en de keuze van het juiste team gaat echter ook gepaard met het op orde hebben van het financiële plaatje.

Om dit financiële plaatje op orde te krijgen organiseert Veijer samen met het bekende online veilingbedrijf BVA Auctions binnenkort een speciale veiling. De opbrengst komt geheel ten goede aan de raceactiviteiten van de jonge Staphorster.

Voor deze veiling is Veijer op zoek naar leuke en verkoopbare (motorsport) gerelateerde artikelen, artikelen die u misschien wel op zolder heeft liggen, heel misschien zelf wel niets meer mee doet en op deze speciale veiling nog een leuk bedrag op kan brengen.

De veiling gaat binnenkort van start en zal sluiten op 16 december aanstaande. Tot aan 25 november kunnen er materialen aangeleverd worden.

Doet u ook mee?
Heeft u een leuk item voor deze veiling, stuur uiterlijk 25 november een mail met een leuke foto van het artikel naar vrnracing@gmail.com. Vervolgens zal het artikel door BVA Auctions toegevoegd worden aan de veiling.

Ook voor meer info of andere sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen via bovenstaand mailadres.