Het bekende veilingbedrijf BVA Auctions organiseert een speciale online-veiling, een veiling waar de opbrengst geheel ten goede komt aan het jonge Staphorster wegrace talent Collin Veijer.

Collin Veijer is pas dertien jaar, maar de jonge coureur uit Staphorst heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al een aardig staat van dienst op weten te bouwen. Zo werd Veijer al op achtjarige leeftijd Nederlands kampioen Minibike, veroverde hij in 2017 de Europese titel in de  MiniGP klasse, kreeg hij in hetzelfde jaar tijdens het KNMV Motorsportgala de Ben Majoor Trofee uitgereikt als ‘bijzonder Nederlands talent onder de 21 jaar’ en  eindigde hij in 2018 als tweede in het Italiaanse pre-moto3 kampioenschap met 4 overwinningen.

Voor komend seizoen wordt er hard gewerkt aan een start in de Moto3 klasse van het CIV, beter bekend als het Italiaans wegrace kampioenschap.

Online veiling
Om het financiële plaatje op orde te krijgen organiseert Veijer samen met het bekende online veilingbedrijf BVA Auctions voor het tweede jaar op rij een speciale veiling. De afgelopen weken zijn er door sponsors, fans, relaties, motorsportliefhebbers ruim 200 kavels ingebracht bestaande uit o.a. gereedschappen, buitenkeukens, huishoudelijke apparatuur en woninginrichting.

Alle ingebrachte kavels zijn vanaf heden online te bekijken via de website van BVA Auctions.

Veiling: gereedschap, buitenkeukens & woninginrichting te Nieuwleusen:

https://www.bva-auctions.com/nl/auction/index/38015?lotsState=open&sortBy=number-asc&page=1

De online veiling gaat 15 januari aanstaande om 17:00 uur van start en sluit op 28 januari om 18:01 uur. Gedurende de veiling is er een mogelijk om de kavels te bekijken tijdens een speciale kijkdag welke gehouden zal worden op zaterdag 19 januari van 10:00 tot 16:00 uur in het pand van de Online Vloerenspecialist aan de Rollecate 3e, 7711 GG in Nieuwleusen.

De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan de raceactiviteiten van het jonge Staphorster wegracetalent Collin Veijer.