Op vrijdag 29 november is het zover, dan barst de Black Friday van 2019 los bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen. Zowel online als in de winkel profiteer je van fantastische kortingen en vooral in de winkel zijn een aantal zeer bijzondere aanbiedingen.

Zo heeft Ten Kate Motoren enkele Spidi Race Warrior Perforated leren racepakken voor slechts €599,- in plaats van €999,-. Bovendien pak je alleen in de winkel nog eens 20% extra kassa korting op de gehele outlet!

Heb je nieuwe banden nodig? Tijdens Black Friday ontvang je 25% korting én gratis montage op alle Dunlop, Michelin en Bridgestone banden. Let op: je hebt tot maximaal 29 november om een afspraak te maken en die afspraak moet in 2019 plaatsvinden.

Interesse in een andere motorfiets? Bij Ten Kate Motoren staan momenteel prachtige nieuwe en gebruikte motoren. Alleen tijdens Black Friday ontvang je bij aankoop van een motorfiets een gratis 250L tankpas.

Los van bovenstaande acties profiteer je online van 20% korting op de gehele collectie (uitgezonderd de 2020 collectie, navigatie en communicatie). Wil jij direct beginnen met shoppen?

De winkel van Ten Kate Motoren is maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00. Benieuwd naar alle acties? Ga naar de actiepagina!

Black Friday op Tenkateshop.com
Vanaf maandag 25 november profiteer je als Racesport.nl lezer al van een early access online op Tenkateshop.com . Als je online wil profiteren maak je simpelweg een account aan op Tenkateshop.com, login en profiteer! Klik op de volgende link om te beginnen: Aanmelden.

Wees er op tijd bij
Helaas heeft PostNL vorig jaar veel moeite gehad om alle pakketten op tijd te verwerken, met veel vertraging als gevolg. Ten Kate Motoren adviseert daarom om op tijd te bestellen zodat je de drukte voor bent!

Black Friday
Black Friday is over komen waaien vanuit Amerika. Inmiddels is Black Friday uitgegroeid tot één van de grootste sales periodes van Nederland. Het is niet alleen de ideale kans om goedkoop motorkleding te kopen, maar ook het aanschaffen van leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst.