Bo Bendsneyder sloot zondagmiddag een moeilijk en moeizaam verlopen weekend in Aragon af met een vijfentwintigste plaats in de Moto 2 race van de Gran Premio Movistar de Aragón. Na een vrij kleurloze race, waarbij de zo felbegeerde WK punten opnieuw ver uit het zicht bleven, overheerste na afloop dan ook de teleurstelling.

Met een zesentwintigste startplaats en een vijfentwintigste plaats in de race wil Bo Bendsneyder niets liever dan het weekend in Aragon zo als mogelijk vergeten en vooruitkijken naar het volgende Grand Prix weekend dat over twee weken verreden zal worden in Burriam, Thailand.

“De race vandaag was echt heel zwaar,” aldus Bendsneyder na afloop van de wedstrijd op het Motorland Aragon Circuit. ”Om heel eerlijk te zijn heb ik geen moment het goede gevoel met de motor weten te vinden, ik wil dan ook niets liever dan deze race zo snel als mogelijk vergeten en vooruitkijken naar de volgende race. Het spijt me om dit te moeten zeggen, maar ik kan niet wachten om in Thailand aan de slag te gaan. Laten we maar eens kijken hoe het ons daar zal vergaan.”

 

 

Handige links Gran Premio Movistar de Aragón:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App