Met twee MotoGP-weekenden op rij staat Motorland Aragon op dit moment in het middelpunt van de belangstelling van motorrijders uit heel Europa. Als u echter de fascinatie van het Motorland Aragon-circuit niet alleen vanaf de bank voor de tv wilt ervaren maar er ook eens met uw eigen motor wilt rijden, noteer dan de data van de Aragon Experience by Art Motor in uw agenda: 26, 27, 28 maart 2021.

Tijdens deze drie Aragon Experience by Art Motor circuitdagen wordt er getraind in vier groepen, groepen die zijn gescheiden worden op basis van gereden rondetijden. Topinstructeurs vanuit het IDM en verschillende nationale kampioenschappen zijn beschikbaar, evenals live timing, banden-, race- en fotoservice. Indien gewenst kan het transport van de motoren verzorgd worden vanuit Nederland, België en Duitsland.

Het laatste hoogtepunt van de Spring Trackday is de combinatie van het Argon-weekend met drie dagen rijden op het MotoGP-circuit in Valencia, dat Art Motor direct daarvoor aanbiedt, namelijk op 22, 23 en 24 maart – beide evenementen samen vormen het Art Motor Premium-pakket. De dag tussen de twee evenementen is perfect om te ontspannen en de 250 kilometer afstand tussen de twee circuits af te leggen.

Natuurlijk kunnen beide circuitdagen ook apart geboekt worden, tot 06 december tegen een gunstige early bird prijs. Alle winter- en voorjaarsdata 2021 van Cartagena tot Ledenon, met tijdschema’s, informatie en boekingen zijn te vinden op www.artmotor.nl, vragen en suggesties kunt u stellen aan de organisator Art Motor, Tel. +49 2246 169 169.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App