Booth-Amos en RT Motorsports by SKM-Kawasaki ook samen verder in 2021

76
tom-booth-amos
Tom Booth-Amos (m) | foto© RT Motorsports by SKM - Kawasaki

Tom Booth-Amos rijdt ook komend jaar met RT Motorsports by SKM – Kawasaki in het WorldSSP300-kampioenschap. Het wordt zijn tweede jaar binnen het team van manager Rob Vennegoor en technisch manager Frank Krekeler.

Tom Booth-Amos maakte zijn WorldSSP300-debuut dit jaar in juli op Jerez in dienst van RT Motorsports by SKM – Kawasaken behaalde direct twee podiums waardoor hij na Jerez aan kop stond in de tussenstand. Ook op Portimao eindigde hij op het podium voordat hij in Barcelona zijn eerste race won. De Brit staat op dit moment zesde in het klassement, ondanks wat pech tijdens de laatste races.

Voor RT Motorsports by SKM – Kawasaki een reden om het contract met Booth-Amos met een een jaar te verlengen en in 2021 samen op jacht te gaan naar de titel in het FIM Supersport 300 World Championship.

Tom Booth-Amos: “Ik ben blij dat ik mijn contract bij RT Motorsports by SKM – Kawasaki met nog een jaar kan verlengen. Met dit jaar aan ervaring kunnen we ons in 2021 concentreren op het behalen van de titel. Ik wil Rob, Frank en Kawasaki enorm bedanken voor het feit dat ze in mij geloven en dat ze mij – samen met iedereen binnen het team – deze kans geven.”

Rob Vennegoor: “Het is geweldig nieuws dat Tom ook volgend jaar weer voor ons rijdt, want hij heeft in 2020 vaak laten zien dat hij ongelooflijk snel kan zijn. Helaas had hij ook een paar keer pech maar ik weet zeker dat hij er volgend jaar zal staan, samen met Dorren Loureiro. We zijn ook blij dat twee rijders al voor 2021 hebben getekend terwijl het huidige seizoen nog niet voorbij is. Dat toont aan dat het vertrouwen groot is.”

Eerder maakte RT Motorsports by SKM – Kawasaki al bekend dat Dorren Loureiro terugkeert binnen het WorldSSP300-team in 2021. Meer updates over onze rijders voor volgend jaar volgen binnenkort.

 

Handige links Pirelli French Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App