Bryan Cohen naar FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki

1001
bryan-cohen
Bryan Cohen | foto© FÜSPORT - RT Motorsports by SKM – Kawasaki

De 20-jarige Bryan Cohen uit Emmeloord gaat komend seizoen de kleuren van FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki verdedigen in het IDM Supersport 300. Cohen maakte dit jaar veel indruk in de Yamaha R3 bLU cRU Cup, met een tweede plek in de eindstand dankzij vier zeges uit tien wedstrijden en drie pole positions.

Bryan Cohen werd geboren in een echte racefamilie. Zijn opa en oom vormden jarenlang een raceteam en nu is het dus aan Bryan om deze mooie familietraditie voort te zetten. Dat gaat hij doen op een FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki Ninja 400.

Bryan Cohen: “Ik wil graag FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki en mijn sponsors bedanken voor deze geweldige kans. Mijn focus ligt alleen op winnen en kampioen worden. Het woord onmogelijk ken ik niet. Ik heb getekend bij een top team dus daar zal het niet aan liggen.”

Rob Vennegoor (teameigenaar): “We zijn blij dat Bryan komend seizoen deel uitmaakt van ons IDM-programma. Bryan heeft al mooie resultaten laten zien en we zijn er zeker van dat hij meer succes kan behalen. Het is daarom erg interessant om met hem samen te gaan werken en ik kan dan ook niet wachten op de eerste wintertesten in aanloop naar een hopelijk succesvol 2022-seizoen. Binnenkort zullen we ons testschema bekend maken.”

Het eerste IDM-raceweekeinde van 2022 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei op de Eurospeedway Lausitzring in Duitsland.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter