Brits Superbike Kampioen John Reynolds heeft de vrienden van Rizla Suzuki bedankt, die hem gedurende het weekend geholpen hebben om terug te keren naar Groot Brittanni‘, en zijn vele fans, die het team hebben overspoeld met beterschapwensen.

John Reynolds brak zijn rechterbeen tijdens een testongeval op het circuit van Valencia in Spanje afgelopen vrijdag. Hij werd met een privŽ-vliegtuig op zondag naar Engeland gevlogen en Reynolds ondergaat nu een behandeling in de Medische Voorziening Queens in zijn woonplaats Nottingham.

ÒAlles wat ik kan zeggen, is dat ik iedereen wil bedankenÓ, legde Reynolds uit. ÒIk zou niet zo snel terug thuis in Engeland zijn gekomen zonder de vrienden van het Rizla Suzuki Team; Jonathan Palmer van Motor Sport Vision, die een privŽ-vliegtuig heeft geregeld om me op te pikken in Valencia, en Stuart Higgs van de MCRCB, organisator van de BSB-wedstrijden, die zich in verbinding stelde met het ziekenhuis en een ambulance regelde toen we eenmaal geland waren.Ó

ÒOndanks de alles behalve ideale omstandigheden is Rizla Suzuki zijn vrienden en de grote Superbike-familie erg dankbaar voor het feit, dat ze samenkwamen om te helpen op dit moeilijke momentÓ, voegde teameigenaar Paul Denning toe. ÒDaartoe behoren ook de genereuze aanbiedingen van de fans van het team om te helpen. Bedankt allemaal!Ó

ÒMijn bijzondere dank gaat uit naar Jonathan Palmer, die onze telefoontjes op vrijdagavond om 23.00 uur accepteerde en alles regelde zonder vragen te stellenÓ, ging de nieuwe teambaas van het Suzuki MotoGP Team verder. ÒWe kunnen in dit stadium niet precies zeggen hoe lang het herstel van John zal duren, maar in het verleden hebben we ons ook al eens teuggevochten en we zijn van plan om dat weer te gaan doen.Ó

Reynolds zal nu een operatie ondergaan om zijn gebroken rechterbeen te laten herstellen en het team zal na de operatie gaan praten met de specialisten om de waarschijnlijke duur van de herstelperiode vast te stellen.

ÒAls resultaat van deze inspanningen en het harde werken van het team, ben ik nu thuis en bevind ik mij in een positie om de best mogelijke behandeling te ondergaan. Mijn dank gaat ook uit naar de twee piloten John Scurr en John Daly voor hun zachte landing!Ó, grapte Reynolds.

ÒIk ben geraakt door de steunbetuigingen en beterschapwensen van de Superbike-fans. Ik wil iedereen bedanken voor hun aardige woorden en steun. Ze hebben me meer dan je je kunt voorstellen geholpen en dat zullen ze blijven doenÓ, concludeerde Reynolds.

ÒIk bedank Jonathan Palmer, Stuart Higgs, het personeel van het Rizla Suzuki Team, in het bijzonder Niall Mackenzie die samen met John terugvloog naar Groot Brittanni‘, en iedereen die ons geholpen heeft om John zo snel mogelijk in Groot Britanni‘ terug te krijgenÓ, somde teammanager Robert Wicks op.

ÒDit betekent dat John een behandeling door specialisten ondergaat en dat geeft hem de beste mogelijkheid om zo snel mogelijk weer te kunnen racen.Ó

Vertaling: Asse Klein, asse@racesport.nl
Bron tekst: crash.co.uk
Bron foto: www.rizla-suzuki.co.uk