In de derde vrije training op het Automotodrom Brno voor de WorldSSP klasse was Jules Cluzel zaterdagochtend het snelst voor Sandro Cortese en Randy Krummenacher. Rob Hartog kwam naar de twaalfde tijd, Wayne Tessels naar de twintigste en Jaimie van Sikkelerus naar de zevenentwintigste. 

Ook voor de World Supersport coureurs stond er zaterdagochtend een twintig minuten durende vrije training op het programma alvorens zij later vandaag hun kwalificatie zullen verrijden.

Het was net als op vrijdag opnieuw Jules Cluzel, al tweemaal winnaar dit seizoen, die met een 2’03.101 de snelste tijd achter zijn naam liet noteren. Sandro Cortese nam de tweede tijd in handen voor Randy Krummenacher, verder stonden Federico Caricasulo, Lucas Mathias, Raffaele de Rosa, Sheridan Morais, Anthony West, Thomas Gradinger en Kyle Smith in de top tien geklasseerd.

Rob Hartog noteerde een keurige twaalfde rondetijd, Wayne Tessels kwam naar de twintigste tijd en Jaimie van Sikkelerus reed re zevenentwintigste rondetijd.

De kwalificatietrainingen voor de WorldSSP klasse zal zaterdagmiddag om 14:00 uur na afloop van de eerste WorldSBK race van start gaan.

 

Handige links Acerbis Czech Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag