Cluzel voert WorldSSP FP1 aan op Magny-Cours

688
jules-cluzel
Jules Cluzel | foto© Randy van Maasdijk

Jules Cluzel was op vrijdagochtend het snelst in de eerste vrije training voor de World Supersport klasse op Magny-Cours voor Federico Caricasulo en Niki Tuuli. Ten Kate Racing Yamaha coureurs Dominique Aegerter en Galang Hendra Pratama klokten de zesde en 26e rondetijd.

Vrijdagochtend om 11:30 uur gingen de lichten op groen voor de eerste vrije training van de World Supersport klasse op het Circuit de Nevers Magny-Cours. Nadat de sessies voor de WorldSSP 300 en de WorldSBK nog gehinderd werden door een (deels) natte baan was deze voor de sessie van de World Supersport klasse volledig droog. Met een fel schijnende zon en aangename temperaturen waren de omstandigheden nagenoeg ideaal op het Franse circuit.Thuisrijder Jules Cluzel reed met een 1’41.384 de snelste rondetijd voor voormalig teamgenoot Federico Caricasulo en Niki Tuuli. De Fransman Andy Verdoïa, die dit weekend zijn debuut maakt in de World Supersport klasse, kwam naar de vierde tijd voor Philipp Oettl en Ten Kate Racing Yamaha coureur en WK leider Dominique Aegerter. Daarachter maakten Steven Odendaal, Valentin Debise, Can Öncü en Randy Krummenacher de top tien compleet.

De tweede vrije training voor de World Supersport klasse op het Circuit de Nevers Magny-Cours gaat vrijdagmiddag om 16:00 uur van start.Handige links Motul French Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagRacesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter