Collin Veijer vrijdag te gast in het Ziggo Sport Race Café, en jij kunt er LIVE bij zijn

1848
collin-veijer
Collin Veijer | foto© Randy van Maasdijk

Collin Veijer is vrijdagavond 07 juni te gast in het Ziggo Sport Race Café. Wil jij de uitzending ook Live bijwonen en de tweevoudig Grand Prix winnaar in levende lijve ontmoeten? Dat kan er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar in de Ziggo Sport studio in Hilversum

In het Ziggo Sport Race Café blijft geen roddel, opvallend filmpje of bijzonder weetje uit de auto- en motorsport onbesproken. Met het oog op de binnenkort te verrijden Dutch TT ontvangt presentator Rob Kamphues niet alleen zijn vaste tafelgasten Robert Doornbos, Larry ten Voorde en Rob van Gameren maar schuift ook Collin Veijer aan, de 19-jarige Moto3 coureur waar veel Nederlandse fans hun hoop op hebben gevestigd zondag 30 juni op het TT Circuit Assen. Naast de genoemde namen aan tafel zal Rick Winkelman plaatsnemen aan de bar.Kortom, naast het autosportnieuws ook genoeg moois voor de motorsportliefhebbers met de 93e editie van de Dutch TT in het weekend van 28 t/m 30 juni voor de boeg!!

Met deze motorsportheld aan tafel zou het natuurlijk ook leuk zijn om de nodige motorsportliefhebbers in het publiek te hebben. In samenwerking met Ziggo Sport mogen we dan ook een aantal motorsportfans uitnodigen om vrijdagavond 07 juni de uitzending LIVE bij te wonen vanuit de Ziggo Sport studio in Hilversum.

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan via de volgende link:Ziggo Sport Race Café
(Wees er snel bij, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en VOL=VOL)

Wij willen u erop wijzen dat de minimumleeftijd voor toegang tot de Ziggo Sport studio 18 jaar is. Ziggo Sport kan publiek onder de 18 GEEN toegang geven tot de studio. Voor degen die eerder geweest zijn, de locatie van de Ziggo Sport studio is gewijzigd. De studio is nog steeds gevestigd op het mediapark in Hilversum, maar check de informatie en de nieuwe routebeschrijving in de bevestigingsmail.

Thuisblijvers
Voor degene die de uitzending vrijdagavond 07 juni thuis voor de buis willen volgen. De uitzending is vanaf 22:30 uur te volgen via Ziggo Sport (kanaal 14 & Select).zs-728x90Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
NIEUW | MotoGP- en WorldSBK ticketshop
Fotoverslagcollin-veijer

Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  — X — | Threads | YouTube   Vrijwillige bijdrage  

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?
Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.