Wanneer heb je voor het laatst gecheckt of je nog goed verzekerd bent? Of dat je wellicht zelfs iets kunt besparen op je verzekeringspremie? Combi Motors Verzekeringen heeft een tijdelijke actie waarbij je, naast een goede en goedkope verzekering, ook nog eens 3 edities van MotoPlus cadeau krijgt. Dit proefabonnement stopt automatisch! Bereken eenvoudig en snel je premie op Combimotors.nl.

Eenvoudig premie vergelijken
Het vergelijken van motorverzekeringen is heel eenvoudig via Combi Motors. Door het invullen van het kenteken en enkele persoonlijke gegevens heb je binnen enkele minuten een goed beeld van de juiste verzekering voor jouw motor. Heb je een klassieker, zijspan of custom motor? Uiteraard kunnen we die ook verzekeren, hiervoor raden wij aan om even telefonisch contact op te nemen via 0172-427035. We voorzien je graag van een advies op maat!

Specialist in motorverzekeringen
Combi Motors Verzekeringen is al 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via haar vergelijkingssite kan men je in één oogopslag de verzekeringspremie van meer dan 10 verzekeraars laten zien. Je kunt direct alles online afsluiten, maar de mensen van Combi Motors Verzekeringen zitten voor je klaar als je wat extra advies wilt! Kijk direct op www.combimotors.nl en bereken jouw premie en vergelijk de voorwaarden.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Combi Motors Verzekeringen heeft graag dat je belt! Men is te bereiken op 0172-427035, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Mailen kan ook: info@combimotors.nl.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App