De organisatie van het Internationale Road Racing Championship heeft vanwege de uitbraak van het coronavirus besloten het gehele seizoen af te gelasten. Geen van de vijf oorspronkelijke geplande evenementen zullen deel uitmaken van het kampioenschap.

De IRRC-organisatie heeft dinsdag 28 april middels een persbericht bekend gemaakt dat men besloten heeft om vanwege de uitbraak van het coronavirus het gehele 2020 af te gelasten.

De wedstrijdweekenden in Hengelo, Imatra, Chimay zijn dit seizoen definitief van de baan terwijl de organisatoren in Horice en Frohburg nog na denken om hun evenement, eventueel op een latere datum in het jaar, wel of niet te organiseren. Mochten deze twee evenementen wel verreden kunnen worden dan zullen deze als Open races worden verreden en geen deel uitmaken van het 2020 Internationale Road Racing Championship.

 


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App