Het IDM-evenement op de Schleizer Dreieck, welke in het weekend van 24 t/m 26 juli op de kalender stond, gaat vanwege de uitbraak van het coronavirus niet door op de geplande data. Dit nieuws heeft de IDM-organisatie woensdag 29 april middels een officieel persbericht wereldkundig gemaakt.

Na de openingsronde op de Sachsenring, de evenementen op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in Oschersleben, de Nürburgring zal ook het IDM-evenement op de Schleizer Dreieck vanwege de uitbraak van het coronavirus niet op de geplande data (24 t/m 26 juli) verreden worden.

Vanwege het verbod op het organiseren van grote evenementen in Duitsland (geldend tot 01-09-2020) zijn de organisatie van MSC Schleizer Dreieck en promotor ADAC genoodzaakt de 86e Internationale Schleizer Dreieck races voorlopig te annuleren.

Of het evenement kan worden verplaatst en na afloop van het huidige verbod op grote evenementen in Duitsland – dus na 01 september – wordt momenteel onderzocht.

Schleiz
De races op de Schleizer Dreieck behoren tot de hoogtepunten op de kalender van de IDM, georganiseerd door de Motor Presse Stuttgart. Duizenden toeschouwers maken jaarlijks een bedevaart naar het enige semi-permanente racecircuit in Duitsland om een uniek racefeest te vieren op en naast het spectaculaire stratencircuit.

Most
Het evenement in het Tsjechische Most (van 03 t/m 05 juli) staat voorlopig nog op de 2020 IDM-kalender vermeld. Of het reëel is dat deze datum gehandhaafd kan blijven worden is nog de vraag. Zodra hier meer nieuws is zullen we dit uiteraard middels een update kenbaar maken.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App