De Red Bull Gran Premio de España, welke in het weekend van 01 t/m 03 mei op de kalender stond op het circuit van Jerez, zal vanwege de uitbraak van het coronavirus niet op de oorspronkelijke datum plaatsvinden en tot nader orde uitgesteld worden.

Vanwege de voortdurende uitbraak van het coronavirus zal ook de vijfde Grand Prix van het seizoen, de in het weekend van 01 t/m 03 mei op het Circuito de Jerez-Angel Nieto geplande Red Bull Gran Premio de España, uitgesteld worden.

De FIM, IRTA en Dorna Sports betreuren dat ook deze eerste Europese Grand Prix van het seizoen is uitgesteld. De lopende uitbraak van het coronavirus heeft ertoe geleid dat het evenement geen doorgang kan vinden op de oorspronkelijk geplande datum.

Aangezien de situatie rondom de uitbraak van het coronavirus op dit moment nog erg onzeker is kan er nog geen nieuwe datum voor de Spaanse GP niet worden bevestigd. Het is derhalve nog onduidelijk wanneer het precies mogelijk zal zijn om het evenement alsnog te houden.

Hoewel Dorna vooralsnog alleen kenbaar maakt dat de Grand Prix in Jerez uitgesteld wordt ligt het in de lijn der verwachting dat de komende dagen ook Le Mans, Mugello en de begin juni op de kalender staande Grand Prix op Circuit de Barcelona- Catalunya verplaatst of al dan niet afgelast zullen gaan worden.

Dorna zal een herziene MotoGP kalender publiceren zodra deze beschikbaar is.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App