Nadat eerder al de Grand Prix weekenden in Thailand, Amerika, Argentinië en Jerez al verplaatst of uitgesteld werden vanwege de uitbraak van het coronavirus is nu ook de hark Helmets Grand Prix de France op het circuit van Le Mans tot nader orde is uitgesteld.

De FIM, IRTA en Dorna Sports hebben woensdag 2 april bekend gemaakt dat de Shark Helmets Grand Prix de France, de Grand Prix die van 15 t/m 17 mei aanstaande op het Bugatti Circuit in Le Mans zou worden verreden, is uitgesteld. Door de voortdurende uitbraak van het coronavirus en de daarbij geldende beperkende maatregelen in Frankrijk is het niet mogelijk om het evenement op de oorspronkelijke datum door te laten gaan.

Aangezien de situatie omtrent het coronavirus nog steeds ongewis is, kunnen nieuwe data voor de Franse GP en de onlangs al uitgestelde Gran Premio Red Bull de España niet worden bevestigd totdat het duidelijker wordt wanneer het precies mogelijk zal zijn om weer te gaan racen.

Dorna zal een herziene MotoGP kalender bekendmaken en publiceren zodra deze beschikbaar is.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App