Bo Bendsneyder in 2019 met NTS RW Racing GP is de titel van de Crowdfundingactie welke sinds donderdag 23 augustus 2018 is opgestart. Om de donateurs te bedanken voor hun bijdrage zal Bendsneyder tijdens de Grand Prix weekenden dagelijks een leuke prijs verloten.

Bo Bendsneyder en NTS RW Racing GP tekenden onlangs een intentieverklaring voor komend seizoen. Samen gaat men op zoek naar het benodigde budget. Naast de inzet van een groot aantal partijen om het benodigde budget bij elkaar te krijgen, is er op verzoek van de Nederlandse wegracefans ook een crowdfundingactie opgezet om deze unieke samenwerking voor 2019 (en 2020) mogelijk te maken.

Lees ook: Support en Crowdfundingactie actie Bo Bendsneyder van start

Leuke prijzen
Los van de fantastische prijzen die er al te winnen zijn via het TELESPORT talenten prijzenpakket zal Bo Bendsneyder ook dagelijks tijdens de Grand Prix weekenden een leuke en persoonlijke prijs beschikbaar stellen voor fans die tot op dat moment al een bijdrage hebben overgemaakt.

Onderstaande de prijs (een door Bendsneyder gesigneerde RW Racing GP paraplu) welke zondagavond 26 augustus om 21:00 uur verloot zal worden.

Deze prijs wordt verloot onder alle deelnemers die voor zondagavond 26 augustus om 21:00 uur hun bijdrage overgemaakt hebben.


De winnaar van vrijdag 24-08-2018 is Robert de Lange. Robert heeft inmiddels via de mail persoonlijk bericht ontvangen van de door hem gewonnen prijs. 


De winnaar van zaterdag 25-08-2018 is John Lemmens. John heeft inmiddels via de mail persoonlijk bericht ontvangen van de door hem gewonnen prijs.


De winnaar van zondag 26-08-2018 is A. de Vries. A. de Vries heeft inmiddels via de mail persoonlijk bericht ontvangen van de door hem gewonnen prijs.


De volgende prijs die verloot zal worden is op vrijdag 07 september tijdens de eerste dag van de Grand Prix op het Misano World Circuit.


Kan en mag Bo Bendsneyder ook op uw steun rekenen?

Klik op de volgende link of de naam Bo Bendsneyder in onderstaand kader voor meer informatie en het doen van een donatie. Link: BO BENDSNEYDER IN 2019 MET NTS RW RACING GP IN DE MOTO2