Tijdens de Grand Prix op het Misano World Circuit Marco Simoncelli stelde NTS RW Racing GP en Bo Bendsneyder wel drie hele leuke prijzen beschikbaar voor de deelnemers aan de Crowdfundingactie Bo Bendsneyder in 2019 met NTS RW Racing GP in de Moto2. De winnaars van deze drie VIP-arrangementen zijn bekend, zij hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Bo Bendsneyder in 2019 met NTS RW Racing GP is de titel van de Crowdfundingactie welke sinds donderdag 23 augustus 2018 is opgestart. Om de donateurs te bedanken voor hun bijdrage zullen Bendsneyder en NTS RW Racing GP tijdens de Grand Prix weekenden dagelijks een leuke prijs verloten.

Bo Bendsneyder en NTS RW Racing GP tekenden onlangs een intentieverklaring voor komend seizoen. Nadat men de afgelopen weken samen op zoek ging naar het benodigde budget is er vrijdag 8 september in Misano een tweejarige overeenkomst gesloten, dit ondanks dat het benodigde budget zeker nog niet toereikend is.

Lees ook: Support en Crowdfundingactie actie Bo Bendsneyder van start
Lees ook:  Bendsneyder en NTS RW Racing GP tekenen tweejarig contract

Naast de inzet van een groot aantal partijen om het benodigde budget bij elkaar te krijgen, is er op verzoek van de Nederlandse wegracefans ook een crowdfundingactie opgezet om deze unieke samenwerking voor 2019 (en 2020) mogelijk te maken.

Leuke prijzen
Los van de fantastische prijzen die er al te winnen zijn via het TELESPORT talenten prijzenpakket zullen Bo Bendsneyder en NTS RW Racing GP ook dagelijks tijdens de Grand Prix weekenden een leuke en persoonlijke prijs beschikbaar stellen voor fans die tot op dat moment al een bijdrage hebben overgemaakt.

Tijdens de Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini hebben NTS RW Racing GP en Bendsneyder wel drie hele leuke prijzen beschikbaar gesteld om samen met de fans het heugelijke feit te vieren dat er een handtekening is gezet.

Zo werden er dit weekend drie donateurs van de crowdfundactie beloond met een VIP-arrangement tijdens de 2019 editie van de Dutch TT. (1x vrijdag, 1x zaterdag en 1x zondag). De winnaars zijn: Engelien Schut (vrijdag), Rien van Uden (zaterdag) en dhr. A. de Vries (zondag).

De Crowdfundingactie loopt nog tot en met 30 september aanstaande en ook tijdens de eerstvolgende Grand Prix in Aragon zullen er weer een aantal fantastische prijzen beschikbaar gesteld worden, prijzen die verloot zullen worden onder alle tot dan toe deelnemers aan de actie.

Kan en mag Bo Bendsneyder ook op uw steun rekenen?

Klik op de volgende link of de naam Bo Bendsneyder in onderstaand kader voor meer informatie en het doen van een donatie. Link: BO BENDSNEYDER IN 2019 MET NTS RW RACING GP IN DE MOTO2