Vorige week heeft CRT Holland bij Ten Kate Motoren twee nieuwe Honda CBR1000RR motoren in ontvangst mogen nemen. Met de levering van deze twee machines continueren partijen hun lange samenwerking.

Al 26 jaar maakt CRT Holland tijdens haar circuitrijvaardigheidstrainingen gebruik van Honda motoren. Zagen we de instructeurs tot nu toe altijd in actie op een CBR600RR machine, met de levering van twee nieuwe Honda CBR1000RR machines komt daar nu verandering in.

Door de ontwikkelingen in de motorsport en de komst van steeds zwaardere en snellere motoren tijdens de circuitdagen zag CRT Holland zich genoodzaakt om de overstap te maken van een 600 naar een 1000cc machines. Gezien de jarenlange samenwerking en met de komst van de nieuwe CBR1000RR Fireblade besloot CRT Holland opnieuw te kiezen voor de betrouwbaarheid en stuureigenschappen van Honda en de samenwerking te continueren.

Vorige week werden de twee Honda CBR1000RR machines afgeleverd door Ten Kate Motoren in Nieuwleusen, een heugelijk feit voor alle partijen die daarmee hun samenwerking continueren.

Rutger Belt, Ten Kate Motoren: “CRT Holland is al jaren toonaangevend als het gaat om het organiseren van circuitvaardigheidstrainingen voor de beginnende, minder ervaren en ervaren circuitrijders. Zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en veiligheid staat altijd hoog in het vaandel bij CRT iets wat perfect aansluit bij de visie van Honda en Ten Kate. De instructeurs van CRT maken, gezien de betrouwbaarheid en stuureigenschappen, al jaren gebruik van de Honda CBR600RR. Met de introductie van de nieuwste Honda CBR1000RR Fireblade heeft Honda verder ingezet op “total control”. Omdat het sports segment zich meer een meer ontwikkeld richting het 1000cc segment heeft CRT besloten tot de aanschaf van deze 2 nieuwe Honda CBR1000RR Fireblade’s.  Zowel Honda Benelux als wij van Ten Kate Motoren zijn natuurlijk erg blij en trots dat we de jaren lange samenwerking met CRT Holland voort kunnen zetten. Wij feliciteren CRT wensen de instructeurs heel veel rijplezier toe!

Hennie Lentink, CRT Holland: “In de afgelopen 26 jaar hebben duizenden motorrijders, die tijdens een CRT- circuitdag op het TT-Circuit Assen hun eerste circuitmeters hebben gereden, dit gedaan achter een CRT-instructeur op een Honda CBR 600RR. Door de ontwikkeling in de motorsport richting zwaardere motoren is het noodzakelijk dat CRT hierin meegaat. Gezien de jarenlange respectvolle samenwerking tussen Honda, ten Kate en CRT was de keus voor de Honda CBR 1000RR Fireblade snel gemaakt. CRT Holland is blij met de Fireblade, een machine met een prachtige uitstraling en uitstekende handling.”

HondHond