RST motorkleding en Motul treden dit seizoen op als nieuwe partners van CRT, organisator van de OW Cup, CRT circuitrijvaardigheidstrainingen en CRExperience combitrainingen.

Op het TT Circuit Assen is het seizoen voor CRT Holland weer losgebarsten. CRT organiseert al 26 jaar circuitrijvaardigheidstrainingen voor motorrijders die onder deskundige begeleiding van CRT-instrukteurs met hun eigen motor op het TT Circuit Assen willen rijden.
Hiernaast organiseert het CRT ook dit jaar weer de Open Wegrace Kampioenschappen
(OW Cup) en is 3 jaar geleden begonnen met de CRExperience combitrainingen. Met dit unieke concept worden zowel rijvaardigheid als leidinggevende capaciteiten van de cursist getraind.

RST motorkleding
Vanaf dit seizoen zullen de CRT instructeurs herkenbaar zijn aan hun nieuwe fluor-rood/witte leren pak van RST. RST is al jaren het nummer één motorkledingmerk van het Verenigd Koninkrijk maar ook in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Door de samenwerking van RST met distributeur Bihr is dit kwaliteitsmerk nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Net als het CRT heeft RST veiligheid hoog in het vaandel. Dankzij de hoge veiligheidsstandaard is RST al jaren Safety partner van de Isle of Man TT. De CRT Pro Series CPX-C II pakken waarin de instructeurs van CRT vanaf 2018 rijden zijn vrijwel identiek aan de pakken waarin de gesponsorde MotoGP, Superbike en
Isle of Man TT-coureurs rijden. De veiligheidskenmerken uit de lerenpakken zijn ook terug te vinden in de textielpakken zodat ook elke RST-rijder stijlvol en optimaal beschermd kan rondrijden.

Motul
En dat alleen het beste goed genoeg is voor CRT blijkt ook aan de samenwerking met oliegigant Motul. Motul is vooral bekend als hoofdsponsor van het WK Superbike, de MotoGP en MXGP.

Alle Honda CBR600RR en CBR1000RR motoren van het CRT gaan onderhouden worden met de topproducten van Motul. Als olie worden de producten uit de Motul 300V lijn gebruikt.
Een vol synthetisch product gebaseerd op Motul’s eigen ‘Ester Core’ technologie dat een begrip is onder rijders uit alle gelederen van de motorsport die het maximale uit hun motor willen halen. Om de motoren in topconditie te houden wordt verder gebruik gemaakt van de producten uit de Motul MC Care Range.

Seizoen 2018
Met de nieuwe partners RST en Motul is CRT helemaal klaar voor het seizoen 2018. Voor meer informatie over activiteiten en producten kijk op: